/i/Tespit

  1. 1.
    +411 -35
    4-Bordo Bereliler:
    Koşma, Nişan Alma, Saklanma ve Takım olarak hareket etmekte Dünyanın en iyi özel birliği. 2004-2008 yılları arası ABD tarafından yapılan özel kuvvetler yarışmasında 4 yıl üst üste Bordo Berelilerin birinci olması yüzünden yarışma 4 yılın sonunda iptal edilmiştir.Özel kuvvetler komutanlığı bünyesinde bulunan bordo berelilerin kimlikleri gizli tutulmaktadır.

    3-SAT:
    SAT su altındaki tehlikelere karşı genelde donanmaya ait araçların güzergahındaki mayın ve benzeri patlayıcı maddelerin imha edilmesinde, deniz çıkarma araçlarının kıyıya güvenle ulaşmasında, plajların ve sığ suların temizliğinde(balistik) görev yapan son derece önemli birimlerdir. Su altındaki değişebilen koşullara hemen ayak uydurabilen, fiziksel olarak yeterli bir vücuda sahip ve hızlı düşünüp hızlı karar veren soğuk kanlı insanlardan seçilmektedir. Bu şekilde mayın temizleme, su altı savunma gibi görevleri üstlenen başka bir birliğin olmaması da SAS komandolarının özel olmasını ve görevlerinin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

    2-Rıza baba ve ekibi:
    Girdigi her operasyonu basariyla bitirmistir. Keskin nisancisindan tut kopeginine. kadar her turlu donanimla donatilmistir, telekom aylin, ayi bogan mesut, gibisken husnu ve birbirinden korkusuz ekibiyle suclularin korkulu ruyasi olmustur. Olay yerine daima yakındırlar ve 10 sezonluk dizide ali araca bir nitro taktırmayı akıl edememiştir.

    1-Nurimu ve Ekibi:
    Girdiği bütün operasyonlardan sağ salim çıkan nuri aga ve ekibi arkadan dulaşalım arkadaşlar taktiğiyle ortalığın dıbına koymuşlardır.Her operasyon 3 polis 5 taksici ile giderek her seferinde usman aganın kütükle hırsızları etkisiz hale getirmesiyle son bulmuştur.

    Boğnus:
    Polat ALEMDAR ve ekibi:
    Polat reyizin ölümsüzlük şifresini bulduktan sonra bütün filistin ırak sorunlarını çözmüşlerdir. Polat şifreyi abdüley ve mematiye vermediği için şu aralar ekip iyice dağılma noktasına gelmiştir.

    Bordo Klavyeliler:
    Eğer bir klavyeli sizi gördüğü zaman durmadan küfrediyorsa bilin ki o ergendir.
    küfrün bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
    Eğer ara sıra torbadan çıkıp alakasız başlıklarla ilgi çekmeye çalışıyorsa o bir troldür, uzak durun kaçın ve gününüzü kurtarın.
    Eğer ortada pek görülmüyorsa ve etraf sessizse; bilin ki o bordo klavyelidir, o ip'nizi bulur..
    ···
   tümünü göster