/i/Devlet

  1. 1.
    +161 -17
    Son günlerde haber sitelerinde çok göze batmasa da kıyıda köşede bu tarz haberleri göreniniz vardır. Emekli bir albayın röportajından sonra milletin aklında bu soru oluşmadı değil.ilk önce emekli albay röportajında ne diyor ona bakalım :

    -“ikinci kalkışmaya hazır olun. Ve çok yakın bir zamanda. Çok net bilgi olarak söylüyorum: ikincisi daha kanlı olacak. bugün bir zafer sarhoşluğu içindeyiz. Ben sizin aracılığınızla Türkiye'yi uyarıyorum. Kimse 'Tamam bu iş bitti, Türkiye rayına oturdu, artık Amerika başka bir şey yapamayacak, FETÖ başka bir şey yapmayacak, PKK başka bir şey yapamaz, biz belini kırdık bu örgütlerin' falan demesin. Bu bizi, hazırlanmakta olan kalkışmada tamamen başarısızlığa zütürür. Paramparça oluruz.”

    Emekli albayın dediği gibi bütün işler hala rayına oturmuş değil. yaklaşık 40 yıllık bir yapı 3 aylık Ohal kararıyla temizlenecek kadar küçük ve tedbirsiz olamaz.Bu yapının kendini gizlemek gibi bir özelliği var. Yani takiye. Darbe sonrası halkın içinde olup önceleri fetöye destek veren birçok adam sanki ezelden beri karşıymış gibi davrandı. Devlet içinde de aynısı geçerli. Fişlenmemiş öteden beri alakası görünmeyen ama fetöye bağlı insanlar hala varlardır eminim.Şimdi emekli albay ne diyor bir daha bakalım:

    -“Aldığım bilgiye göre, ingilizler 2.5 aydır Güneydoğu'daki bütün aşiretlerin ayağına gidiyor. Özellikle Hakkari, Van, Çatak, Silopi, Mardin bölgesinde etkin aşiretlere... Bunlarla pazarlıklar yapıyorlar. Toprak ağası olarak varlığını sürdüren bu aşiretlerin bankalara olan birikmiş trilyonlarca liralık borçlarını ödediler. Aşiretlerin bütün kredi borçları ödendi. ingiltere ödedi bunları. Konsolosun aşiretler içinde ne işi var? PKK yol kontrolü yaparken bunların araçlarını 'buyurun' diyor bırakıyor, diğer araçlara kimlik kontrolü yapılıyor. Neden?”

    Daha bugün ingiliz dışişleri bakanı Gaziantepe geldi.Ne için? Fırat kalkanı operasyonu için görünürde ama bu derece üst düzey bi yetkilinin ki nadir uğrarlar türkiyeye gelme sebebi çok farklı olabilir.

    -“Peki bu kaos nasıl olacak? Çok net bir bilgi bu: Güneydoğu'da her zaman yaptıkları gibi HDP'lilerin de çağrısıyla bir nümayiş, gösteri yapılacak. Polisin, askerin içinde tespit edilmemiş FETÖ'cüler gaz sıkmak yerine, halkın üzerine ateş açacaklar. Bu, benim ulaştığım bir bilgi, net. Olay büyük ihtimal Şemdinli, Yüksekova ya da Kızıltepe'de olacak. Burada 15-20 kişi ölecek. Bölgedeki bütün ilçelerde, illerde, ingiliz konsolosluğundan ziyaret edilen aşiretler bu oyuna gelirlerse eğer, halkı sokağa dökecekler. Batı'da ise fitili, 4-5 noktada sansasyon yaratacak büyük patlamalarla ateşleyecekler. Bunu ya PKK ya da IŞiD yapacak. Yine eşzamanlı olarak hedef olarak gördükleri kişilere yönelik suikastler devreye girecek. Bu yapıldığı zaman inanılmaz bir kaos ortamı olacak. Herkes ayağa kalkacak ve iç savaş dedikleri, esas onların istedikleri plan hayata geçecek.”

    Yine daha geçenlerde terör örgütüne bağlı terörist gözlem yaparken yakalandı haberi yayınlandı. Birçok önemli nokta için gözlem yapmış.3.köprü stadlar havalimanları vesayre. Batıdaki sansasyonel eylem hazırlığı bu olsa gerek.

    -“15 Temmuz'da beceremedikleri, erken düğmeye bastıkları için yapamadıkları bu. iç savaş durumunda Amerika diyecek ki, 'Benim Türkiye'de vatandaşlarım var. Zaten Türkiye de benden yardım istedi', diyerek gelip oturacak. ingiltere de aynı şekilde hazırlıklı zaten. Peki ne olacak o zaman Türkiye? Allah korusun. Kimin kimi vurduğu belli olmayacak. Komşu komşuyu vuracak, yağma başlayacak. Aklınıza ne geliyorsa, her şeyi uygulayacaklar, 100 sene önce yapamadıklarını şimdi yapacaklar. 40 yıldır FETÖ'yü, PKK'yı bunun için yetiştiriyorlar. Amerika, ingilizlerle beraber bu işin arkasında olacak. Öcalan'ı ben sorguladım. 8 ay boyunca orada kaldım. Bana bir lafı var: 'Dünyada bugüne kadar her şeyi ingilizler planlar, Amerikalıları oynatır'.”

    Yılların planı erken tespit edildikleri için başarısız gibi görünsede bu olayı tek bir geceye bırakmazlar. Devamı gelecektir.En ufak bir olayda bile ülke taraflara bölünüyor.Örneğin park konusu. Anıtkabire daha önce gitmedim ama resimlerde orada kafetaryanında olduğu görünmekte. yani parkın yanında. Orası saygı duyulması gereken bir yer ise ve orası eğlenilecek bi mekan da değil ise kafetaryanında olmaması lazım aynı yerde. Anıtkabirin dışına yapılabilir ve ya her ne ise artık.Ama olay zorla parkı sökelim salıncağı indirip zafer işareti yapalım yine hep beraber toplanıp hadi orda eylem yapalım noktasına taşınıyorsa ortada bir sorun vardır demektir. Yıllarca olan bu.Atatürk ile alakalı ne oluyorsa millet iki tarafa ayrılıyor her zaman.
    Ufak konularda insanlar bu derece gruplaşırken bir takım sansasyonel olaylarda kim bilir neler olur.
    15 temmuz ruhunu kaybetmemek lazım.Biz de 15 temmuz ruhu var rahat olalım dememek lazım. Emekli albayın dediği gibi her zaman gerekli tedbirleri almak görevimiz. Devletimize büyük görev düşüyor bu konuda. Allah bu devleti korusun. Başka gidecek yerimiz yok bizim. Yarın bir gün iç savaş çıkarsa mezarımız zaten burası bizim. Bize acımazlar. Yılların kinini bi tarafa bırakmazlar.Biz nasıl bırakmıyorsak.
    Şu an huzurluyuz ama savaş yakın gibi.

    Bugün Şırnak ve Mardin de 10 şehit verdik. Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin.

    En azında babam arkadan vurdurdum sanıyor entrysinden daha mantıklı okuyun.

    EDiT:Son dakika beyler 87 MiT çalışanı ihraç edildi. Sayının kesinlikle 87 ile kalamayacağına eminim.

    Van da 4 ton bomba yüklü araç etkisiz hale getirilmiş. Tunceli de ise 350 kg bomba bulunmuş. Saldırı hazırlığı olduğu kesin.
    ···
   tümünü göster