/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +25 -3
    Sonra danalar süt sanıp içiyo deliriyo deli dana oluyo. insanlara da bulaştırıyo bak ne hale gelmiş adam.Şimdi fatih portakal gidip google chrome la rakı balık yaparsa ne olur ? internet explorere mahrum kalırız. Bahri ellın diye bi çocuk var internet explorerde peygambere bıçak çekmiş çarpılmış.Çocuğun pgibolojisi bozulmuş at gibi koşuyo durmuyo. Yazık çocukcağız daha hayatının baharında o hızla koşarken düşüp kafasını çarpsa günahı bize değilmi ? Sorun vladimir putinse putini aramızda paylaşabiliriz ama kemal kılıçdaroğlu gibi boş konuşmaya gerek yok arkadaşlar.

    Önemli Edit : Putine dedim sana pleyboyluk yaramıyo koçum 3.dünya savaşını çıkaracak ibine. Ulan tamam yakışıklısın falan da bütün milletvekillerini baştan çıkarmak nedir ? Hayır yani illa israilden koka kolayı almak istiyosan obamayla takıl sanane devlet bahçeliden ? Demin geldi eve amk püskevit püskevit diyo patlattım bi tane bu ne

    Ultra Önemli Edit : Beyler Bahri Ellın Fatih Portakalın oğluymuş şu an MiT binasında kaos çıktı Fatih Devlet Bahçelinin burnunu kemiriyor eğer bana birşey olursa sorumlusu kılıçdaroğludur.
    ···
   tümünü göster