1. 1.
    +4
    beyler, hemen anlatmadan söyleyeyim, çok kısa zamanda okuyun, başlığı birazdan silecem! apolitik bi insanım, siyasetle işim yok, amacım sizleri aydınlatmak..

    2013 yılının sonlarına doğru amerika afganistan'dan çekilmeye başlayacak, çekilme işlemini direk afganistan-amerika yapamayacağından ara uğrak noktası olarak incirlik'i kullanacaklar. incirlik'e gelecek 97.327 amerikan askeri tümeni örgütlenerek ilk etapta kürt halkını ayaklandırıp federe kürt devleti kuracaklar güneydoğuda. tam bunun çalkantısı sürerken pontus rum devleti trabzonda kurulacak. hooop noluyoruz lan demeye kalmadan ermenistan erzurum'a girecek. tüm ordular doğu cephesine kaydırılınca bi bakacaz muallak yunan ordusu izmir kordon'da rakı balık yapıyor. dönüp izmir'e yetişelim derken bi haber gelecek ki suriye hatay'a girmiş. yok artık anasının amı demeye kalmadan karaağaç'a yunan ordusunun girdiğini öğrenecez.

    allahtan 2013'e kadar yeteri kadar atom bombamız olacağından suriye, yunanistan ve ermenistan ile savaşımız 1 saat bile sürmeyecek. hazır elimiz değmişken güney kıbrısı da alacaz sonra amerikanın dıbına koymak üzere polat alemdar köşke çıkacak.

    güzel günler yakındır panpalar...

    özet: yok amk okuyun lan önemli
    ···
   tümünü göster