/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    Evet beyler hangi insanların neden snapchat kullandiklarini aciklayacam

    1- Liseli kızlar: Bu tur kizlar genellikle kisa boyludurlar ve kendilerini dunyanin en guzel kizi zannederler. Yüzleri bi gibime benzemedigi icin yuzlerini asla gostermezler. Filtrenin dıbına koyarlar.

    2- Memeci erkek : Bu tur erkekler snaplerine ferre yildizi ekleyip open the breast diye mesaj atarlar bir umut. Hikaye kismina nerdeyse hic snap koymazlar.

    3 - Yavşamaya calisan tip : Bu tur snapchati bilmedigini savunarak 1.maddedeki kiza ogretmesini ister ve sadece onu takip eder. Kizla sirf snap puanim artsin yalaniyla saatlerce mesajlasir.

    4- Anlamayan tip : Bu tur buyuk ovgulerle iki tane dıb gormek icin indirir hikaye falan gorur kitap mi yazacam diye dusunup snapchati siler.

    5- Sporcu tip : Bu türün snaplerinin nerdeyse hepsi "GYM TIME" "YORULDUM" "DURMAK YOK" gibidir. Fotograf olarak ayna onunde cekilmis fotolar koyarlar.

    6- Gariban tip : Bu tur arkadaslari yazin bodrumdan snap atarken benim ne eksigim var der ve koyden snaplar yollamaya baslar. "Inek memesi galp" "Hasat Time" gibi.

    7- Berkcanlar : bu mahlukatlar BMW arabalarinin anahtarlari masanin ustunde Starbucksta kizlarla beraber "Egleniyomuyuz kizlarrr" diye snap atar sinirlerimizle oynarlar

    Tutsun bu sefer la
    ···
   tümünü göster