/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +3 -1
    bugün sınıf grubunda başıma gelen beni ultra ayar ve sinir eden kanıma dokunan olayı ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum sizinle beyler.

    üniversite öğrencisiyim. saçma salak bir whatsapp grubu var sırf ders notları vb. şeylerden faydalanmak adına bu grupta bulunmak mecburiyetindeyim.

    bugün grupta bir eleman "size hz. muhafazid cosplayi yapayım mı? ehuhehehhehe" gibisinden aptalca bir şey yazdı.( bilmeyenler için Cosplay (Japonca: コスプレ kosupure), "costume" ve "play" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, "kostümlü oyun" olarak kabaca çevrilebilecek bir kelimedir.)

    bu elemana özelden bu durumdan rahatsız olduğumu beraber bulunduğumuz ortamlarda bu tür şeyler söylememesini rica ettim. bana dediği şey "sanata da saygı kalmamış." oldu. şimdi size soruyorum, benim inandığım dine ve o dinin peygamberlerine böyle bilinçsizce saldırmak suç değil de benim bu arkadaştan böyle davranmamasını rica etmem suç mu?

    lütfen kafanızdaki islam ve müslüman algısını değiştirin beyler. entelektüel müslümanlar var bu ülkede dünyada. bunu göz önünde bulundurun. batının kurduğu ışid vs. örgütleri göz önüne alarak ve yahut dini bilmeden "yov sen nası inanmassın kafayı keserim haah" gibi naralar atan insancıklar yüzünden koskoca dine ve inananlarına yobaz, gerici, saygısız sıfatlarını yakıştırmayın. söyleyeceklerim bu kadardır lütfen farkında olun.

    edit: yazım hatası
    ···
   tümünü göster