/i/Tespit

  1. 1.
    +83 -11
    Rez: Bunun için yaratılmış yazarlar bulunmaktadır. istisnasız her başlığa #rez alma yetenekleri bulunur. Bazıları gösteriş yapmak icin kelimelerle rez alirlar(ornek : pREZervatif REZervetullah)

    Tutarcılar: Nasıl yaptıkları bilinmez fakat sürekli onlinedirler. Yeni açılan başlıkları 5sn'de okuyup tutup tutmayacağına karar verip ilk yorum olarak Tutar yazarlar.

    Çalıntıcılar:Bunlar fitne fesat kesimdir. Trende giren veya güzel konulu her başlığa çalıntı yazarlar. Bazen hakli çıkarlarsada genel olarak küfür yerler.

    ... var tutarcilar:Bunlar tutarcıların bi alt kategorisidir. Genelde maddeli başlıklar olmak üzere hikaye vs.başlıkların altına madde(hikaye bilgi) var tutar yazarlar.

    Okumayin ... oldumcular:Bunların bunu neden yaptığı bilinmez. Trendde bulunan her başlığın altina içeriğine göre birşeyler yazarlar. Bazıları giblenir bazilari giblenmez.

    Küfürbaz haydolar:Bunların geneli trendde başlığı bulunmaz. Kıskançlık yüzünden ne yapacaklarını şaşırırlar. Baslikta bulunan en ufak ailevi veya kişisel özelliğe ölümüne küfrederler.

    Yazara göre gibleyenler: Eğer başlık güzelse bile umursamazlar. Yazarın liseli olup olmadıgını kestirdikten sonra "gibtir liseli " veya "gibtir oybirinci yazarlar"

    Hikaye gibertme timi : Bunlar trende giren ve hala devam etmekte olan bi hikayeyi gözlerine kestirip en güzel kısmında. Hikayeyi gibtiritaktan bi sekilde tamamlayip hikayenin icine ederler. Bunda zevk alirlar.Çoğu cugu yemek icin zütünü gibtirir.

    Cugu severler : Bunlarda @2 yi kaptiklari yerde başlığa zıt biseyler söyler veya anan xD vs. Yazarak cugu yağmurunu bekler
    ···
   tümünü göster