/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +50 -3
    Ulan az önce başıma geldi..

    Evde tekim bizimkiler misafirliğe gitmişlerdi. Önden ilk postayı attım spankbang sağolsun. Dedim 2. yide gideyim banyoda atayım.

    Geçtim banyoya asılıyorum ama nasıl asılıyorum şaplı şuplu. Şöyle düşünün; Serkanın yağlı saçlarını arkaya doğru iyice atın sonra gelişine kafaya şamarı yapıştırın. işte o ses varya o ses. O ses Türkiye beyler o hepimizin sesi milletlerin parmak izi gibidir o ses , italyada bulundum mesela onlardaki ses fare ciyaklaması gibi. Ama bizdeki öyle mi davul gibi yeri göğü inletir.

    Neyse tabi suda açık bir yandan, ben su olmayınca 31 çekemiyorum beyler nickimdende anlarsınız çayı bile suda içerim. Birden pederin sesi geldi banyonun kapısına kadar gelmiş

    Peder : Kolay gelsin lan
    Ben : Ulan tüm fantezilerimi unuttum hepsi silindi bir anda içime boşaldım birden gibim 3 santime indi beyler. Sadece he diyebildim.
    Peder : Biz geldik diyorum

    Lan birde bütün ahali gelmiş dıbına koyim halalar teyzeler hepsinin misafir odasından konuşma sesleri gelmeye başladı.

    Ama gibime takarmıyım takarım tabii ki pgibolojim gibik şuanda ama yinede 31 imi çektim sessizcede olsa ucunu okşaya okşaya tabi kaldırmak biraz zor oldu ama. Sonra gittim hoşgeldiniz dedim odaya çekildim. Az önce gittiler yazıyımda geleneği bozmıyım dedim.
    ···
   tümünü göster