/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -2
    amerikanın askerlerimizin kafasına çuval geçirdiği o olayda orda 1 bordo bereli vardı. bütün askerlerin başına çuval geçti ama o bir bordo berelimizin başına çuval geçmedi. neden? çünkü bordo bereli başına çuval geçirilmesine karşı eğitimlidir. dünyada bu eğitimi alan tek asker bordo berelilerdir. tabi amerikalılar baktılar çuval geçmiyor bordo bereliyi komple çuvala koydular. şaşırdılar tabi. kim olsa şaşırır. 

    eğer orda başlarındaki komutan emir verseydi, ne oradaki 545 amerikalı asker ne diğer 2000 kişilik kürtler hiçbiri sağ çıkmazdı. üstüne bütün kuzay ıraktaki peşmergeleri o bordo bereli tek başına temizlerdi. ve o binanın altında onlarca termonükleer bomba vardı güvenlik için. en kötü ihtimal orayı dünya ile birlikte uçurmaları bile bazı şeylere net bir cevap olurdu. ama o patlama sonucunda bile bordo bereli ölmezdi. bordo bereliler patlamaya karşı imune olan dünyadaki tek birliktir arkadaşar. her şey patlar bordo bereli patlamaz. kararlıdır vesselam.

    o olaydan sonra orda bordo bereli olduğunu o zamanki amerikalıların basındaki komutan öğrendi ve telefonla genelkurmayı aradı.

    'abi orda bordo bereli olduğunu bilmiyordum. bilseydim döüştürmezdim sizi yaw kulunuz köpeğiniz olayım affedin dedi. bordo bereli belki serttir ama kalbi de yumuşacıktır. hemen affetti amerikalı komutanı ensesine bi tane vurdu bir daha olmasın dedi. böyle de babacandır bordo bereli '
    ···
   tümünü göster