/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +945 -151
    4 yıldır Metrobüs kullanıyorum, hemen her türlü hadiseye, kavgaya, kazaya vs şahit oldum, öyle olduğunu düşünüyordum, öyle değilmiş meğerse.
    Her şey sabah Altunizade'den bindiğim metrobüste yer tartışmasına giren iki kadını dinlemek için radyonun sesini kısmamla başladı. Az sonra duyacağım küfrün etkisiyle fremdschamen zirvesine solo tırmanacağımdan bi haber tartışmayı dinliyordum.

    Kısık sesle kibar kibar tartışan düstur sahibi bu iki kadını zannedersem metrobüsün geri kalanı da dinliyordu. Kadınlardan birinin tam olarak anlayamadığım ama aşağı yukarı "sizden önce davrandım, siz de yapardınız, yapsaydın banane(!)" gibi, bir takım şeyler söylerken, diğer ablanın ağzından kıyamet habercisi o sözcükler dökülüyor, yanardağın kavimleri helak etmesi gibi saçılıyor, metroüs adeta 2. dünya savaşı nazi almanyası tarafından bombalanıyordu, insanlar marmara denizine düşen gök taşının yarattığı tusinaminin kendilerini yutmasını bekler gibi bekliyordu.

    Abla tek cümle ile içinde yatan canavarı anlamamızı sağlamıştı, hepimizi korkutmuştu bu küfrü, kimse bir şey diyemedi asyadan avrupaya geçerken, hepimiz ikna olmuştuk,,, kesinlikle bu dediğini yapabilirdi...

    "senin ağzını dıbına kadar yırtarım"
    ···
   tümünü göster