/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +85 -7
    Beyler beni bilen bilir üniversite de 3.sınıfım ama 1.5 gibi görünüyorum. Hocalarla aram hep bozuktur ki sınıfla da öyle sevmem sevilmem. Üst sınıflardan bir kaç arkadaşım vardır. Artık bilmeyenler de öğrendiğine göre hikayeme geçeyim.

    Bugün sabah bilgisayarı bir açtım ekşi sözlük açık oda, arkadaşımın bilgisayarı yok o girmiş sanırım, normalde engelliydi ama bir yolunu bulmuş ipne. Okula gittim işte her neyse bayadır gitmiyordum

    Hoca: Oooo Totti buradasın geldin de mi dedi.
    Lanet olası sözlük nasıl bir şey ise incideki ayar kapasitem ile hemen laf sokayım dedim ama ağzımdan şu cümleler çıktı Uzay zaman denkleminde bir kırılma olmadıysa burada olduğumu düşünüyorum. Beni görüyor musunuz Dedim.

    O an ne olduysa artık kendimden soğumam ile yangın musluklarından nutella yağmaya başladı, Sınıftaki herkes gülerken sandelyeden düştü. Fularla halay çekmeye başladılar. Tabi bunları görecek ne yaşadım diyip ağlayarak sınıftan kaçtım. Tuvalete gidip bir posta atarak kendime gelmeye çalıştım ama işe yaramadı.
    Çok kötü hissediyorum beyler ne yapmam lazım ?

    Evet beyler Sabun Giben ve Ocumben pampalarım yardımcı oldu böyle durumlarda onların reçetelerini kullanmanızı tavsiye ederim yüzde yüz işe yarıyor
    ···
   tümünü göster