/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    Merhabalar ben üniversiteye yeni başlayan bi panpanızım. Yeni geldiğim şehirde tanıştığım bir arkadaşımın önerisi üzerine geçen cumartesi bi semt pazarında çalışmaya gittim. Pazar sahibi abi peynir, zeytin, sucuk beyler). gibi şeyler satıyordu ve benden zeytin bölümüne bakmamı söyledi. Bi kaç saat içinde işe alıştım ve epey satış yaptım(pazarcılıkta para var Her neyse çalışırken dörtlü kız grubu geldi. Konuşmalar şöyle b=ben h=huri d=diğer kız
    b=merhaba, hoşgeldiniz
    d=hoşbulduk, şu zeytinin tadına bakabilir miyim?
    b=tabi
    Dedim ve kepçeye bi kaç zeytin doldurup uzattım sırayla kızlara. Sonra kepçeye bırakıp tam kafamı kaldırıyordum ki huri ile göz göze geldik ve yaklaşık 10 saniye bakıştık.
    h=sen falan bölümde okuyordun değil mi? Turizm lisesi bitiren?
    b=evet, siz de mi öyle?(burda heyecandan sen yerine siz dedim kıza)
    h=evet bende o bölümdeyim
    Dedi ve beyler benim beynim durdu. Samimi olarak söylüyorum ilk defa böyle güzel bi kızla konuştum. Sonra hmm dedim ve zeytini doldurduğum poşeti bir bakkal edasıyla kıvırarak bağladım. Kızlara verdim ve gittiler.

    Bu hafta boyunca derslikte hep gördüm ama o beni görmedi yada giblemedi bilmiyorum. Benimde gidip tanışma cesaretim olmadı hiç. Bugün de bir lavuk geldi pat diye kızla tanıştı. Elimden hiçbir şey gelmedi beyler. Gidip 50 kuruşa demli bir çay aldım ve sigaramı yaktım. Sonra dedim ki kendimin dıbına koyim.

    Üniversiteli panpalarım bi yardım edin bana.

    Özet: pazarda konuştuğum kızla hergün aynı derse girmeme rağmen cesaret edip konuşamadım ve başkası geldim tak diye oturdu kızın yanına
    ···
   tümünü göster