/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3 -1
    Yaşımız 5-6 araları anaokulunda tanışmıştık adı Ahu güzelimin o sıralar tabi evcilik felan oynuyoruz o anne ben baba oluyorum hani, güzel geçti aileler tanıştı.

    ilkokul sınıflar felan derken liseye geçtik hani bilirsiniz 15-16 yaşları arkadaştık ozamanlara kadar fakat farklı duygular hissettim, ama kaybetmekten çok korkuyordum hiç ilişmedim benden uzaklaşır diye hep korktum beyler.

    Bir gün yine okuldan çıktık eve gittim mesaj gelmişti.

    Ahu-Bi çocuk gördüm çok yakışıklı

    Bunu duyunca başımdan kaynar sular döküldü sanki ama o mutlu olucaktı, aralarını ben yapmış oldum neredeyse hani en azından yanında olayım felan ama kendimide geri çektim 1 sene kadar ilişkileri oldu.

    Yine bigün buluştular sevgilisiyle benide çağırdı bir an hiç bilmiyorum bi kavga ettiler çocuk buna vurdu çatır patır çocuğu hastanelik ettim en sonunda diz atıyordum onu hatırlıyorum.

    2-3 ay kadar benimle konuşmadı yaptığın yanlıştı diye hadi eyvallah haklıydı, sonra ayrıldılar yine biraz zaman geçti aileler tanışıyor zaten kaç senedir aynı mahalle kafaya koydum bugün söyliycem ulan diye yardıra yardıra gittim.

    Gittim evlerine oturduk çay içtik sonra ben Ahu'ya odana geçebilirmiyiz seninle bişey konuşucam dedim gittim en baştan olan arkadaşlığımızı felan ve son 1-2 senedir ona olan duygularımdan bahsettim, tabi bir yandan onu kaybedicem ne der diye içim içimi yiyor tam tersine niye söylemedin dedi.

    Sonra beyler ilişkimiz başladı o kadar güzeldi ki anlatamıyorum beyler, herşey çok güzeldi ne ararsanız vardı içinde 3 sene olmuştu işte evlerine gidiyorum ailesi artık Damadım demeye başlamışlardı bana.

    Gel zaman git zaman yine o gün işte tam 30 Eylül 2012 doğum günü ama hasta, fakat içimden 18ine basıyor gidip duramadım yüzük aldım hani bilirsiniz hep hayalimizdir yüzük.

    En azından 1 saat görebilir miyim diye zar zor izin aldım ailesinden o Büyükçekmecede ben Bakırköydeyim hep sevdiğimiz bi yer vardır Beylikdüzünde oraya gittim bekliyorum 'Çıkıyorum hayatım' dedi telefonda bana.

    Gelsin evlenme teklifi edecektim nasıl heyecanlıyım anlatamam beyler size...
    Dolmuşa bindi bi telefon geldi beyler dolmuşa yandan kamyon çarpmış Beylikdüzü acıbademe kaldırmışlar soluk soluğa oraya koştum, hiç hatırlamıyorum ağlaya ağlaya gittim ben gittiğimde yeni geliyordu ambulans.

    Sedyede çıkardılar beyler nefes alıyordu içeriye kadar gittim beni yanına çağırdı kulağıma aynen böyle dedi beyler...

    A-'Ben seni hep sevdim, herzamanda seveceğim , hayat çok güzel sakın üzülme, ağlama.' dedi

    Yüzüğü göstericektim ellerim boynunda gözlerini yumdu güzel sevdiğim o gün bugündür her 30 Eylül ızdırap beyler ben orda canımı, kanımı kaybettim sizi üzdüysem affola beyler yanınıza sığınmak istedim, üzülme dediği için ağlayamıyorum yakalım, yakalım...
    ···
   tümünü göster