/i/Tespit

  1. 26.
    +5
    Bugüne kadar FETÖ ve haramilerine ait 50 binin üstünde belge-bilgi, fotoğraf vb. birçok gizli görüntüye de ulaştık, çok az bir kısmını da yayınladık. Allah’tan korkan insanlar olarak hiçbir masum insana “Sen FETÖ taraftarısın” demedik. Bir masum insana “SEN FETÖ TARAFTARISIN” diyenin FETÖ’DEN farkı nedir? Onlar degil miydi masum insanlara karşı kumpas kuranlar? Bugün görüyoruz ki kendi menfaatleri ve makam aşkı yüzünden birçok şerefsiz insan birbirine iftira atmaktadır. Allah iftira atanlara ne yapar? Açın kutsal kitabımızı okuyun. Biz gönüllü olarak vatana hizmet için çıktığımız bu yolda 16 yıla yakın sadece ve sadece vatana hizmeti görev saydık. Herhangi bir partiden kurumdan bir kuruş destek almadık. Zaten vermezlerdi de! Çünkü biz boyun eğmeyecek insanlarız. Bu yüzden siyaset yapanlar bize soğuk bakar. Bugün ALLAH’A çok şükrediyoruz. iyi ki kimse bize destek çıkmamış, kendi ayaklarımız üstünde durmuşuz.

    Gelelim arkamızdaki gücü devlet zanneden insanlara. Devletimiz var olsun ama emin olun devletimizden de beş kuruş yardım gelmedi. Hâlbuki arkamızdaki gücün şehitlerin gücü ve halkın duası olduğunu kimse tahmin edecek zekâya sahip değil. Halk öyle güçlüdür ki 15 Temmuz’da bunu tüm dünya gördü. Türk Milleti’nin duası bize yeter ve yetmektedir.
    Ayyıldız Tim kurucusunun güzel bir sözü vardı: “Evlat bir kurum altına bağlanırsanız o kurumun emrettiğini yaparsınız ama özgürseniz yanlış gördüğünüzde müdahale edecek gücünüz olur. Kimse size gem vuramaz, sizi kullanamaz. Bu yüzden asla bir yere bağlı çalışmayacaksınız. Biz bugün devletçilik çizgimizden asla ödün vermedik. Bu ülkenin başında kim var ise ona sahip çıkarız. Bugün Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın bir başkası… Bu ülkenin başı var olduğu müddetçe bu ülke asla yıkılmaz. Irak-Libya örnekleri size ders verebilir. Bize bir şey olmaz diyen aptallar mutlaka olacaktır. O aptallar unutmasın! 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olmuş olsa idi; bugün Türkiye iç savaşta ve bölünmekteydi. Ayrıca dış unsurların oynadığı oyun ile NATO tarafından Türkiye’ye sözde kurtarmak amaçlı askerler gönderilecek, Türkiye yine işgal edilecekti.
    ···
   tümünü göster