/i/Tespit

  1. 26.
    +5
    Bu kadar gizli bilgilere sahip isek; darbe konusunu hiç mi görmedik? Hayır. Biz darbe olabileceğini tahmin ediyorduk. Yıllardır elimizde TSK’ da görev yapan hangi şahısların eşlerinin kaç puanla devlete yerleşmiş olduğunu bilen insanlardık. Örnek verelim; korkusuz medya yazarı ve kitabımızın sahibi ishak Telli 2015 yılında çok önemli bir yazı yazdı. Darbe konusu bu yazıda net olarak bulunmakta idi. Lütfen o yazıyı dikkatle okuyun!

    HEDEF KiM BAŞBAKAN MI VURULACAKTI?
    7.BÖLGENiN EN GÜÇLÜ ÜLKESi OLAN TÜRKiYE’NiN SAYIN BAŞBAKANINI KENDi VATANDAŞLARINI KATLETTi DiYEREK iLERi BiR TARiHTE iCRA EDiLEBiLECEK BiR DARBE SONUNDA YARGILAMAK MI?

    OKU YORUMLA VE PAYLAŞ!
    ==> http://www.korkusuzmedya....urlacakti-makale,165.html

    Düşürülen Rus uçağının nasıl ve neden düşürüldüğünü de biliyorduk. Ama o zamanın başbakanı “Ben emir verdim” dediğinde bunu yayınlamaktan vazgeçtik. Çünkü pilotlar bilir ki bir uçağı düşürmek için 3 ana neden vardır ve bunların en az ikisinin bulunması gerekmektedir.
    Bu konulara girmeden, bizi seven yanımızda olan herkese diyoruz ki: Biz bu yolda çizgimizi bozmadan devam edeceğiz. Kim ne derse desin bizi ilgilendirmez. Elimizdeki önemli FETÖ bilgilerini de Cumhurbaşkanlığımıza ilettiğimizi bilmenizi isteriz. Bundan sonrasına yüce devletimiz karar verecektir.

    Ayyıldız Tim
    Yönetim
    ···
   tümünü göster