1. 1.
    +67 -7
    Serkan inci kendini şu şekilde tanımlıyor: "internete girişen, internet girişimcisi. inci ve caps kültürünün yaratıcısı." Vay be! Durun daha bitmedi, çomarlara hitap eden bir haber sitesi tarafından kendisi «Türkiye'nin Bill Gates'i» ilan edildi. Ne alakaysa; terör konusunu yorumlaması için televizyonlara bile davet edildi.

    Kendisinin üstün siyaset analizleri de vardır ki; her biri akla zarar. Ayrıca; dün Gezi direnişine katılırken, bugün darbe için sokağa çıkabilmektedir. Dün AKP'ye muhalefet iken, bugün hükümetimize paspas çekebilmektedir. Dün Barzanici iken, bugün Türk-islam savunucusu olabilmektedir. Dün Rusya'ya sallarken, bugün Rusçu kesilebilmektedir vesaire. Rüzgar ne taraftan eserse kendisi de o tarafa yatmış biridir özetle. Amerika'da oturup her gün aralıksız Türkiye'nin gündemine salça olması da ayrı bir ironidir.

    Türkiye öyle bir ülke ki; Yiğit Bulut'a bile finans analisti muamelesi yapılıyor. Serkan inci'nin kendisini internet dehası ilan etmesi de bunun gibi bir şey. itibar etmeyin.

    Edit : Bir facebook sayfasından alıntıdır
    ···
   tümünü göster