/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -1
    selamun aleykum beyler ben liseli bi panpanizim.

    gecen gun dersimiz mudur yardimcisina bu mal da derse gelmeyi unutuyo surekli.
    neyse geldi bu derse sirayla soruyor amli amsiz demeden herkese cikarin lan soru diye bagiriyor. en onde oturan minik amli arkadasimiz hoca bir anda yukselince bir ziplamis sinif kahkaha bombasi.

    ortalik sakinlesiyor hoca dolasiyor bakti kimsede soru yok yazdi bi tane tahtaya geometri sorusu ya benim sorumu cozuceksiniz yada soru soracaksiniz ulan dedi millet giblemedi haliyle. bunu goren hoca basladi siradan tokatlamaya herkesi egiyor kafayi enseye şlak diye indiriyor pic. bizim sinif mal biraz cozemiyor kimse soruyu dedim burayi ancak ben kurtaririm. bagirdim hocaya hocam ben sorum var dedim geldi yanima iki soru sordum lavuk 2sinide 3 sn de cozdu dedim kurtaramadik ya la.

    sonra gecti bu tahtanin onune şekli duzeltti biseyler yapti sordu sinifa nasil duzgun olmusmu diye bende aradan zipladim yamuk olmus hocam dedim. hocada sana bakarak cizdim oglum normal dedi. sinifta herkes birbirine vurmaya basladi herkes ooooo diye bagiriyor cildirmis millet yanimdada imçiçi bu lavul var hadi oglum yaparsin sen imçiçi bu lafin altinda kalmaz dedi. bir gaza gelmisim once o gazla sinifi susturdum. hocaya dondum hocam sekli cizerken arkaniz donuktu heralde tahtadan kendizi gordunuz dedim baktim millet dolaplarin ustune cikmis birbirine vuruyor siniftaki imçiçiler ustume dogru kosuyor sinifin amlilari kenarda sirayla domalmis beni bekliyor baktim mudur yardimcisina nerde diye kacmis siniftan odasina gitmis utancindan .

    evet beyler buda boyle bir animdir
    ···
   tümünü göster