/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    Merhaba panpalar beni bilip bilmemeniz hiç önemli değil şimdi ilk kez giden birinden bu kafelerin ne gibi bi özelliği olduğunu ve bazıları için ne önem ifade ettiğinden elimden geldiğince bahsedicem.

    Şimdi bunların en büyük özelliği kafe olması dolayısıyla genelde gençler buluşup buraya geliyor çünkü kafe olarak akla gelen ilk yer burası. Zaten bir AVM de veya caddede bile olsa bunların ne kadar dolu olduğunu ve ne kadarlık bir yüzdesini gençlerin oluşturduğunu görebilirsiniz.Ha bi de bunların özentisi bi 15 yaşında grup var bunların sinirbozuculuğunu zaten tahmin edebilirsiniz.

    Geldiğinizde yabancı kahve isimleri göze çarpıyor ve bunları söylemek işkence amk. White chocolate makiato derken ağzım yamuldu.Siz siz olun evde bi antreman yapın. Hatta bişey söyliyimmi beyler?Tek başınıza gitcekseniz gitmeyin. Evde annenizin yapcağı 3ü1 arada daha ucuz ve lezzetli.

    Gelelim kahvenin tadına. içemedim ve kuzenime verdim. Zaten buradaki insanların da kahveyi sevdiklerinden değil buradaki ortam ve gösteriş için geldikleri kanaatindeyim.En azından büyük bir çoğunluğun.Ben de gösteriş meraklısı olmadığımdan muhtemelen bu ilk ve son gelişimdi.

    Demem o ki bu havaya ve insanlara alet olmayın.Ha kahvesini seversin gelirsin eyvallah.Ama hocam bana evdeki kahveden bi artısını sayamıyorsan ne anlamı var ki?

    Uzun lafın kısası KUKLA OLMA SAGLAM DUR
    ···
   tümünü göster