/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -3
    Sa beyler ben hepiniz gibi asosyal bir panpanızım sınıfımda azda olsa sevilen biriyim ama fazla giblenmem yani bi yere gidilecekse ben duymazsam bi yerlerden bana haber verilmeden gidilir.
    Ama sonrasında keşke söyleseydik denir. Biraz kendimden bahsediyim lise 3e gidiyorum (lise 2de sınıfta kaldım) ela gözlü kilolu bi panpanızım. Sizi sıkmadan deneyimden bahsediyim.
    Beyler yarın(pazartesi) okula gittiğimde sınıfta moralim bozuk gibi davranıcam normalde devamlı derste konuşan enerjik biriyim okulun en binleri sıralaması yapılsa ilk 3 e rahat girerim neyse işte gözlerimi falan sıkıcam biraz kızartıcam (ağladığım veya üzüldüğüm için zannedicekler) derse ara ara sonra içimi falan çekicem gün boyu sıramdan kalkmıcam wcye falan gitmek için kalkıcam sadece sanki bi derdim varmış gibi takılcam bakalım nasıl tepkiler alıcam
    Not: Okulda genelde hiç yerimde durmam devamlı konuşurum devamlı birilerine sataşırım yani sessiz durmam dikkat çekicek diye umuyorum derslerede çok katılırım (ayıptır söylemesi sayısalcıyım mat kimya iyidir)
    Not 2:
    ···
   tümünü göster