/i/Tespit

  1. 1.
    +187 -15
    Vay anasını gibeyim aklım almıyor hesap yaptım 22 sene gibe gibe okuyoruz ne için 20 sene zütümüzü rahat ettirmek için nah rahat ederiz dıbınakoyim sabahın köründe kalk işe git gel ama mutlu ol haftanın tek günü tatil (hiç bile olmadığı oluyor) akşam eve gel nabıcaksın sonra hadi evlendin kadınına, çocuğuna nasıl vakit ayırıcaksın abi bakın bu okuyanın hali.

    Okumayanın hali lise terk diğelim bi fabrikaya girdin (gibe gibe lise terk anasını gibeyim çöpçü bile olunmuyor yoksa) vardiyaların var gecen belli değil gündüzün belli değil 12 saat git sen iflahını gibsinler, anandan emdiğin sütü zütünden getirsinler sonra gel gelelim 1300 asgari (oda yalan dıbınakoyim hala 1000 zor veriyorlar) sonra hadi diyelim Ev masrafı, vergi kesintileri, yok siyah eşya beyaz eşya cart curt... Faturalar vs. sonra dışarıya bi yemek bile yemeye gidemezsin al sana pgibolojisi bozuk insanlar topluluğu.

    Kaç zamandır araştırıyorum beyler pgiboloji sıralamasında taa en altlardayız dıbınakoyim sonra vay efendim ülke gelişiyor, yollar yapılıyor, köprüler yapılıyor dıbınakodum çomarları verin bana ülkeyi bende yaparım onları zütümüzün teriyle aldığımız parayı KDV'dir, Telsiz Ücretidir vs. aynı şekilde fitil fitil burnumuzdan getiriyorlar.

    Sonra gel gelelim toplum kısmını düşünelim dıbınakoyim bi kıza selam versen 'Namussuz, sapık, cinsel istismarcı' damgalarını yiyoruz nasıl bir sabotedir bu? Ne ala ne memleket nasıl evlenicez dıbınakoyim, nasıl anlaşıcaz yada kendimizi mi gibelim...

    Sonuç olarak kendimizi gibtirmeye sistemin bi parçası olmayada ülke olarak çok alışmışız, yeni yeni nesillerede kısa kısa empoze ediyoruz bu gidişle hayırlısı beyler önümüzü göremiyorum...

    Edit:Farkında değilim, trend olmuşuz okuyup anlayan aynı dertten muzdarip bir çok panpalarım varmış bir çaresi bulunur elbet yarın diyoruz, geçiyoruz.
    ···
   tümünü göster