/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +193 -21
    öncelikle 2. nesil olduğumu belirteyim. bu siteye neredeyse 6 senedir üyeyim. ben inci sözlüğü hep karşıtlığı ile, çarşı ruhu ile, komikliği ve siyasetten uzak yönüyle tanıdım.

    nereden bilebilirdim bu sitenin kurucusunun hükümet yalakası olabileceğini. koskoca profesörlere laf atan 25 yaşındaki zibidinin sitesine üye olduğum için, katkı verdiğim için utanıyorum..

    allah hepimizin belasını verecek yakınca... inci sözlük internet alemine hızlı girdi ama başındaki elemanın yanlış kararları ile yakında akp çöplüğü olacak...

    üzülüyorum ve utanıyorum. evimi kaybetmiş gibi hissediyorum. benim gibi düşünenler olduğunu biliyorum. sizler iyi ki varsınız...

    edit 1: bu sözlüğün sonu yakın arkadaşlar...

    serkan inci bir çuval inciri berbat etti.
    site kapatılma cezası aldı, erişimine engel konuldu, serkan inci karakollara ifade vermeye gitti. hep arkasındaydık...

    bir sürü kanala "gibertme" adında operasyonlar yaptık. toplaşıp canlı yayınlarda inci giber dedik... başakşehir takımınına boz baykuşlar adlı taraftar grubu oluşturduk. türkiye'nin her tarafından atkılar aldık.

    serkan inci ne yaptı? trt1'e çıktı, kitap yazdı, akp yalakalığı yaptı, kürdistan bayrağı ile poz verdi. bunların hepsi para kazanma ve ilgi çekme uğruna şeyler.

    ama şimdi bu arkadaşın başına bir iş gelse inanın üzülmem.

    ben gelişen, daha komikleşen, yaratıcılığı olan, "bağımsız" gerçekten bağımsız bir inci sözlük hayal ettim. başımıza neler geldi. twitter'dan serkan inci'nin yazdıklarını görünce "bu adam mit ajanı galiba, hepimizi fişlemiş olabilir" diyorum. dengesiz dengesiz yazılar, koskoca profesöre hakaretler... zütü kalktı başka hiçbir şey değil.
    ···
   tümünü göster