/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +86 -3
    Arkadan vuran suçludur Mk kuraaandaaa bile yazıyo
    ···
    1. 1.
      0
      ama herif yalan söylüyor ben park halindeydim sen bana vurdun diyor fotoya baksana burda ıspatlayabilirmiydim amk
      ···
      1. 1.
        +3
        Bakın güzel kardeşlerim böyle durumlarda kendinizi ezdirmeyin. Polis olması onu ilah yapmaz, her konuda haklı hiç yapmaz!
        Öncelikle kavşağa yaklaşıyordum demişsin, kaza yerine yakın kamera varmıydı? Dikkat etmediysen git bak varsa hemen trafiğe git olayı anlat, yeni bir rapor tuttur ve karşı taraftan hem şikayetçi ol hem masraflarını talep et.
        Telefonuna arama kaydedici bir program yükle, olurda bir şekilde seni arar niye yaptın diye hesap sorarsa diye. Arayan her yabancı numarada programı kullan kayıt al, bu şekilde bir tur daha gibebilirsin lavuğu.
        Bir ayrıntı daha var. O durduğu en sağ şerit emniyet şeridi mi yoksa park şeridi mi? Emniyet şeridinde park/bekleme yapılmaz, orası acil durumlarda ambulans/itfaiye/polis gibi araçlara özel bir yerdir. Hatta o şeritte bırak beklemeyi ilerlemek dahi suçtur! Bunu da kullan folloş olsun pekekent.
        ···
    2. 2.
      0
      Panpa şahit falan yokmuyau etrafta, şimdi şu şekilde sen geri geri giderken arkadan geçen araca carpsan bila o arkada olduğu için suçlu oluyor takip mesafesini korkmadığı için geçmiş olsun tekrar
      ···
    3. 3.
      0
      vay dıbınakoyum zütümüze girdi o zaman beyler kaportacıda kendim yaptırcam aklımı gibeyim
      ···
    4. 4.
      +1
      Hahahdkndhshahah efsane lan anlamamışlar inceyi
      ···
    5. 5.
      +1
      Hahaha adamsin lan yeminle kahkaha attim *
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster