/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Evet beyler geçtiğimiz hafta hayatımın kazığını yemiş bulunmaktayım 26 yıllık hayatımda ufak tefek zararlarım olmuştu ancak bu en büyüğü zararım 10.000 tl civarında.

    Abimin hastalanması sonucunda ailem sürekli hastaneye git gel yapmaya başlamıştı ben evli olduğumdan ve kendi hayatımı kurduğum için sıkıntıyı onlar kadar çekmiyordum ancak bu soruna bir nebze yardımcı olmak için bir araba alalım da gidip gelirken taksilere boşuna bayılmayalım düşüncesi oluştu. Malum ilan sitesinden 33 bin tl ye bir araç buldum markasını vermeyeyim reklam olmasın, neyse baba gittik aracı arkadaşla gördük sürüyoruz gayet normal dışından bakınca sorun yok falan dedik bir de yarın expertize zütürelim sorun yoksa noterden devrini yaparız dedik sözleştik.

    ertesi gün oldu sabah uyanıp internetten aracı bana satan elemana da bana da yakın bir expertiz yeri buldım ve çocuğa adresi attım direk buraya gelin gibisinden.

    Gittik gösterdik sorun çıkmadı haydi gidelim notere dedik ben bankadan parayı aldım noterde devir işlemleri tammalandı ayrıldık.

    Ertesi gün kasımpaşada kendi ustama zütürdüğümde adam araca baktı bunu kaça aldın dedi söyledim ah be dedi geçmiş olsun bu araç takla atmış her yeriyle oynanmış bunu kim aşdırdı sana acil iade etmeye bal yada zararına bakmadan sat demez mi , ulan o kadar hevesle aldığım ilk aracomda kazık yediğimi öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü, aracı bana satanlar tabiki bu durumdan bahsetneden bana aracı çaktılar expertiz firması bundan neden bahsetmedi diyip onları aradım direk para iadesi yaptılar yani kontrol ettirdik bunun ücretini iade yaptılar.

    satan huur çocuklarını aradığımda elbette durumu kabul etmeyip binbir çamura yattılar bende zararımı kabullenip işan açmak sureti ile aracı 9 bin lira zararına güç bela satabildim.

    belki beklesem bana yapılan gibi bişmeyen birine daha yüksek bir rakamdan verebilirdim lakin para için kimsenin canını yakamam bana yapılanı başkasına yapamayacağım için zararımız maddi olsun yapacak bir şey yok dedik neyi var neyi yok anlatarak verdik gitti.

    Siz siz olun araç alırken çok detaylı kontrol ettirmeden almayın, hasar kaydı da tam güvenilir bir kpntrol yöntemi değil kazalı olup kayda geçmemiş te olabiliyor.
    ···
   tümünü göster