/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +407 -221
    bittiğine göre artık bu konuyu rahatça konuşabilirim.

    beyfendi siz gavatmısınız..

    öncelikle şuna deyinelim. adam arkadaşıyla tatile gidiyor karılılar bikiniyle denize giriyor bunlarda hayallere dalıp birbirlerinin karısını gibme hayali kuruyor. bunu inkar eden en adi oç dur.. sonra eve geliyorlar hiçbirşey olmamış gibi devam. adamın karısının tek görülmemiş yeri amı meme ucu ve züt çatalı onun dışında ki herşeyi güzelce sergilemiş. ve adam arkadaşıyla akşam içerken delikanlı naraları atıyor.. millet karısının zütüne memelerine bakarken bu o bakanlarla göz göze gelmemek için yere bakıyor sağa sola bakıyor utanıyor ama bişey diyemiyor.

    ayşenin babası burdamı ..

    sizin burdan sahile kadar ananınızın dıbına koyim beyfendi.siz hiç mi utanmıyorsunuz.lan evladınız o. siz kızınızın kendi vücudunu sergilemesini nasıl hoş görüyorsunuz nasıl medeniyet bu dangalak..

    gelelim kadınlara.

    zaten kadınların çoğu onursuz hayasız yaratıklardır .vücudunu sergileyerek para kazanan bir canlıdan ne beklersin. bakınız bankacılar sigortacılar özel şirket çalışanları özel okul öğretmenleri. kokusunu konusmasını memelerını bacaklarını kalcalarını sergileyerek cahil sapık erkeklerin aklını çelip para kazanan onursuz yaratıklar..

    özet: karılarınızı kızlarınızı başkalarının altında inlerken gib beni aşkım diye bağırırken zütüne şaplaklar atılırken birisine sakso çekerken düşünmek görmek istemiyorsanız biraz erkek olun.. sizi sindirmeye çalışan kadının dıbına kürekle vurun yol verin.
    ···
   tümünü göster