/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +20 -7
    1 ay kadar sonra annem öldü. evet ot gibi anlatıyorum. bildiğiniz öldü. bitti kadın. gibik bir adalet sistemine sahip tanrı'nın kaçınılmaz sonlarından biriyle öldü. cenazesinde en çok babam ağladı. ben ağlamadığım için mahalleli babamı vefalı beni hayırsız ilan etti.

    farkında değildiler iğrenç bir mahlukatın parça parça oluştuğunun.

    annemin ölümünden sonra ne okulu ne de yaşamı umursadım. bitkisel hayata girmişçesine sadece nefes alıp vererek yaşamı devam ettirdim. babamınsa bu olanlar umurunda değildi. yine bilgisayarın başına geçip oyunlarına oynuyordu.

    komşumuzun kızı ise eve gelmeye devam ediyordu. ilk iğrençliğimi onun üzerinde yaptım.

    ahlaktan yoksun hissediyordum kendimi. ahlak kavramı umurumda değildi. odamda aptal aptal etrafa bakınırken komşumuzun kızı sude eve geldi. içeri davet ettim içimden gelen tüm odunluğumla. odama geçtik. babam bilgisayarı bile kendi odasında tutuyordu. düşünün evin durumunu. sude yaşadıklarımdan bahsetti. beni kendince teselli etmeye çalışıyordu. benimse umurumda değildi.

    tüm iğrenç düşüncelerimle vücuduna kitlenmiştim. göğüslerinden kalçalarına her türlü yerini süzüyordum. bakışlarımın farkında olup olmaması sorun değildi . isterse bıçağı karnıma soksun yine de bakacaktım ona. henüz 16 yaşındaydı. bense 17. ikimizde taka batmış durumdaydık. onun babası annesini hergün döverdi. bu yüzden korkusu yoktu bakışlarımdan. daha kötülerini görmüştü.

    üzerinde göğüs uçlarını belli eden bir tişört vardı. altında ise siyah dar bir kot pantolon. emin değilim ama belki o da istiyordu. ya da istemiyordu. onun düşüncelerine önem vermeyecek kadar bencil durumdaydım. elimi bir anda bacaklarını arasına attım. suratı kıpkırmızı oldu. bana bakıp " dur yapma " dedi.

    her yapma diyişinde elimi daha sert ve hızlı bir şekilde bacak arasına ittiriyordum. elimi üzerinden çekmeye çalışıyordu. bense bacak arasını elledikten sonra göğüslerini sert bir şekilde sıkmaya başladım. ardından tişörtünü çıkardım. sinirli sinirli bana bakıyordu ama elinden bir şey gelmiyordu. ardından göğüslerini yalamaya başladım. bu sırada saçlarımı sert bir şekilde çekmeye başladı. o kadar sert çekiyordu ki bir an saçımın deriden çıkacağını sandım. ardından pantolonunu indirdim.

    yine direnmeye devam ediyordu ama benim durmak gibi bir niyetim yoktu. iç çamaşırını hızlı bir şekilde çıkarıp vajinasını yalamaya başladım. bir yandan durmamı istediği için kafamı eliyle geriye atmaya çalışıyordu diğer yandan ise aldığı zevk sayesinde inliyordu. vajinasını 10 dakika kadar yaladıktan sonra pantolonu hafifçe indirip penisimi çıkardım. ardından vajinasına yerleştirdim. başta yavaş yavaştı gidip gelmelerim ama ardından sert ve hızlı şekilde girmeye başladım. o da istemiyor gibi görünse de iyiden iyiye zevk almaya başlamıştı.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Gg ez rezzzzzzzzzzzz
      ···
    2. 2.
      +1
      ÇALINTI AMINA KOYAYIM ÇALINTI!!! 16 yaşındaydım ve ağır abazaydım IN YAZARI zapatista mg NiN ÖNCEKi HESABI OLAN arjantinli adam HESABINDAN YAZILAN hiç üvey annenizi dürttünüz mü HiKAYESi BU! PRiM VEREN huur ÇOCUĞUDUR!!!
      ···
   tümünü göster