/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -4
    insan, hayvan denilen varlığın daha nazik hale gelmiş halidir. ama içgüdüleriniz söz konusu olduğunda gerçek benliğinize dönersiniz. işte ben de dönmüştüm. hayvan haline gelmiştim. bir yandan penisimi vajinasının içine sokarken diğer yandan elimle göğüslerini sıkıyordum. ardından elimi suratına sert bir şekilde bastırdım. ne yaptığımın bilincinde değildim. gidip gelmelerim daha sert bir hale geldi. sude'nin inlemeleri kısık çığlıklara döndü. sonunda içine patlattım. patlattıktan sonra yorgunluğun etkisiyle üzerine kapandım. bazıları ilk gibişte neredeyse 1 saatlik olay anlatırlar. 17 yaşında birinin gibişmesi en fazla 10 dakika kadar sürmüştü. ya onlar yalan atıyorlardı ya da ben fazla yeteneksizdim.

    sude'nin üzerine kapandıktan sonra bir süre o halde kaldık. sude saçımı okşamaya başladı. tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak sözünün pratiğe dökülmüş hali gibiydi içinde bulunduğum durum. kafamı karıştıran nokta ise sude'nin kanamamasıydı. benden kaynaklanması mümkün değildi çünkü biraz ittirdiğinizde içeri doğru zaten rahat şekilde kanardı. masturbasyon yaparken kanatma ihtimali de vardı tabi. ama bu konuyu o gün ona açmadım.

    daha sonra sude üzerini giydi. zoraki bir gülümsemeyle odadan çıktı. belki de benden hafifte olsa bir özür bekledi ama farkında değildi ki benim gibimde değildi özür. odadan çıktıktan sonra düşünemeye başladım. düşüncelerim evrim geçiriyor gibiydi. saklı kalmış hayvan insan görünümlü bedenimi ele geçirmeye başlamıştı. bense bundan hoşnuttum. birine zorla da olsa sahip olmuştum. ama yeri gelecek bütün mahallelinin nefret ettiği ve çocuklarına onunla konuşma diyeceği biri haline gelecektim. hemde bu hale gelecek kişi önceden derslerinde ki başarısıyla "ruşen amcanın oğlu sedat" mertebesinde ki kişiydi. parlak bir öğrencinin iğrenç bir adama dönme hikayesinin ilk anıydı bu.

    sude ile yaptığım şeyin ertesi günü okula gittim. "yaptığım şeyin" diyorum. çünkü bu zevkle izlenilecek bir şey değildi. belki de o anı görenler yedi ceddimi elden geçirecekti. sanki şu başlığı görünce küfür etmiyorlarmış gibi.

    okula gittiğimde pek yaşanmaya dair birşey yoktu. sıradan bir lise işte. her ne kadar şimdi ki gibi anan zaa tarzı mottolar söz konusu olmasa da en az bunlar kadar taktan şeyler vardı. tabi şimdi olanlarla karşılaştırınca üniversite gibiydi. sonuç olarak üniversite de liseli ergenlerin kendilerini daha büyük zannettiği taktan bir kurum. yine herkes am peşinde koşar. koşarken aptalca cümleler kurup ilgiyi üzerinde toplamaya çalışır. her halükarda bu ülke sınırları içerisinde olan her kurum taktandır. sadece adlar farklıdır.

    sınıfta genel olarak konuşulanlar karşı cinslerdi. kızlar erkekleri erkekler kızları konuşurdu. tabi konuşulan erkekler kategorisinde adım yer almazdı. buna bozulmazdım gerçi. hatta benim için daha iyiydi görünmez olmak. son 1.5 ay içerisinde yaşadıklarım ister istemez bünyemde etki bırakmıştı. bu etkiler okulda da rahatça görülüyordu. herkes farkındaydı bende ki değişimin. bu değişim beni daha muhteşem biri yapmıyordu elbette. sadece yerin bir kat daha altına indiriyordu. sıradan bir ingilizce dersinde hocaya ilk kez farklı bir cevap verdim. "used to" kalıbının kullanılışını işliyorduk. yada her ne gibse.
    hoca bana doğru bir soru yöneltti. hayatımda ilk kez cevabı düşünmek yerine aklıma gelen kelimeleri söyledim. "gibtir git"
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      ÇALINTI AMINA KOYAYIM ÇALINTI!!! 16 yaşındaydım ve ağır abazaydım IN YAZARI zapatista mg NiN ÖNCEKi HESABI OLAN arjantinli adam HESABINDAN YAZILAN hiç üvey annenizi dürttünüz mü HiKAYESi BU! PRiM VEREN huur ÇOCUĞUDUR!!!
      ···
   tümünü göster