/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    bi nevi buraların en işlek caddesinde zamqimle takılıyorduk. beni bilen bilir oralarda. cadde de ki kızlar yanımızdan geçerken arkadaşlarının kulağına fısıldayarak birşey söylemeler mi dersin yanımızdan geçerken laf atmalar mı dersin. yine günlerden öyle birgün yani. sonra caddede birgül ü gördüm naber nassın faslı geçti bişeyler içelim mi canım sıkkın dedi. olur birgülcüm içelim ama biliyorsun hesap olayı sende yani . tamam dedi. arkadaşını sat felan dedi yalnız konuşalım dedi ona da eyvallah. herhalde benden hoslanıyor zilli. bizim zamqiye durumu anlattım kız meselesi olunca satış serbest bizde. birgül ü de bilen bilir resimdeki gibi tarzı var 1.65 boylarında minyon tipli ama zayıf , ince ve yuvarlakımsı yüzlü sacları kızıl gözler bal ile tak rengi arası(ciddiyim), aşırı kısa etek değil ama kısa sayılabilecek etek veya genelde vucudunu saran tayt ve taytımsı kotlar giyen tatlı mı tatlı ciksi mi ciksi ama bana çokta güzel gelmeyen (boyundan ötürü galiba) bir kız. neyse geçtik bi bara oturuyoruz içkiler felan takılmaca ondan şundan bundan konuşurken aklıma fake taxi public agent tarzı videolar geldi. tam bu konuda muhabbet başlatıcaktım ki dedim ulan her ne kadar kızı beğenmesemde şu olayı bi test et bakalım becerebiliyo muyuz merakıyla başladım buna . birgül (b) ben (j)
    j: ya birgül biliyosun iş güç hayatını fazla sevmem beni kascak şeylere pek girmem daha çok para yemek karı kızla kesişmek hobilerim arasındadır (gülüyoruz)hani az çok tanıyosun beni. ama para da kazanmak şart baba parasıyla da özgür hissetmiyorum kendimi.
    b: bilmezmiyim amk ayrıldığın kızlar sürekli gelip bana dert yanıp ağlamalarını dinlemekle geçiyor en güzel gençlik yıllarım (burada gülüyor) da hayırdır bi değişik şeylerden konuşcakmışsın işler ciddiye binmiş bi konuya doğru ilerliyormuşuz gibi hissettirdin lan.
    j: valla birgülcüm bir tanıdığımın vasıtasıyla ortamda tanıştığım arkadaş bana iş teklif etti (felan diye başladım dümene beyler) iyi de parası var zaten fazla para istemiyorum rahatım bozulmasın sevdiğim bişey olsun
    b: iyi de oglum senin bi taktan anladığın yokki sen ne anlarsın iş güçten de sana ne teklif ettiler anlat bakim
    j: ya şimdi bu adamın almanyada ufak çaplı bir dergi si çıkıyormuş moda üzerine işte o da Türk olduğu için buralarda araştırmalar yapıyormuş. sokak trendi ünlüler felan derken buraları iyi bilen, bu işlerden az çok anlayan birisine ihtiyacı varmış sokaklarda çekim yapacak roportaj yapacak (falan fistan anlatıyorum)

    okuyan varsa şukulayıp rez alsın beyler devam ederim ona göre.
    ···
   tümünü göster