/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    Ufak bir kasabada her şey seyrinde giderken kasabadaki sessizlik Mery'nin annesinin çığlıklarıyla bozulmuştu. Annesi henüz 13 yaşında olan Mery'nin cansız vücudunu evlerinin yanında bulunan ahırda bulmuştu.

    Kasabadaki her olaydan sonra olduğu gibi olay yerine herkesden önce kasabanın şerifi Fred gelmişti. Bu zamana kadar suçlularının bulamadığı hırsızlık, cinayet ve uyuşturucu gibi kanunsuz olaylara tecavüz üstüne cinayet eklenince her olayda olduğu gibi bu olayada suçlusunun en kısa sürede bulanacağı üzere söz vererek oradan ayrılmıştı.

    Fred ekibiyle birlikte yaptığı ufak çaplı bir araştırmadan sonra herhangi bir gören duyan olmadığı ve bulamadıkları delili öne sürerek acılı anneye haber verir fakat her olayda olduğu gibi er yada geç bulunacağını söyleyip açık bir kapı bıraksasa annenin ve kasaba sakinlerinin tatmin olmayışı Fred'i zora sokmuştu.

    Kasabalı ve annenin bu tavırlarının sebebi Mery'nin babasının hatrı sayılır zenginlikte olması ve zanlısı bulunamayan olayların artması olduğunu bilen Fred mahcup bir şekilde evine doğru yol almıştı.

    Ertesi hafta ticaret için başka kasabaları dolaşan babanın ilk işi Fred'in kapısını çalmaktı. Fred ve baba uzun süre tartıştıktan sonra acılı baba sakinlemiş olucak ki Fred'in yakasını bırakıp evinin yolunu tuttu. Fred tek başına yaşayan ve yaşı epeyce ilerlemiş olan işini yapamayan bir şerif olarak görülüyordu. Bu Fred'in canını sıksada o her şeyin farkındaydı.

    Kasabasa son gerçekleşen tecavüz-cinayet olayından sonra uzun bir süre sakin olaysız geçti. Bu sakinlikler içinde yeni şerif seçimleri yaklaşırken halk ihtiyar ve beceriksiz olarak gördükleri Fred yerine daha genç ve işini düzgün yapabilecek bir şerif seçecek olmanın verdiği mutlulukla o günü iple çekiyordu.

    Fred ise şerifliği bırakmak o koltuğu vermek istemiyordu ufak bir kasabada olsa sanki bu artık Fred için bir onur meselesi olmuştu, şerifliği artık benimsemişve onun karakteri olmuştu belkide kötü şeriflik. Bu sebeple Fred şerifliği bırakmak istemiyordu ve tabi o koltuğu.

    Koltuğu bırakmamak için veya koltuğunda başkasının oturduğunu görmemek için kasaba sakinlerini toplayarak tüm yapılan hırsızlık, cinayet, uyuşturcu satımı, tecavüz gibi olayların faillerini bulup cezasını vereceğini söylemişti bunun için kendisine 3 gün mühlet verilmesini 3. günde aynı yerde toplanmalarını istemişti.

    Fred 2. günün gecesi sadece o koltuğu başkasında görmemek için tüm yaptığı kötülükler için ve karakteri olan kötü şerifi yani kendisini Kötü Şerif Fred'i asmıştı biliyordu ki sabah tüm kasaba sakini ondan nefret edicekti..

    Bazen kötü şeriflere yersiz üzülmek yerine belki de onları asmamız gerektir ne dersiniz?
    ···
   tümünü göster