/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +477 -52
    Öncelikle çomar zihniyetle veyahutta herhangi bir parti zihniyeti ile okumayın beyler bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duyulmalı.

    Evet panpalar ben üniversiteye yeni geçmiş bir panpanızım az önce haberleri izliyordum ve çok tuhaf bişey gördüm.

    Başbakan binali yıldırım açıkladı öğrencilere kötü haber okullar her sınıfa tam gün olacak ve 5. sınıfda ingilzce dersi zorunlu olacak amaç verimi arttırmak

    Afedersiniz ama nah arttırısınız panpalar ben meslek lisesinden mezun olan bir panpanızım ve inanın 9. sınıftan 12. sınıfa kadar tam günlerde ilallah geldi Sabah 8 Akşam 5 inanın bazen bugün okul olmasın diye dua ediyorduk.

    Eeesi bilader sen ne yapıyorsun? Lan daha çocuk 5. sınıfa gidiyor 10 saat ne işleteceksin? O çocuğun kafası nasıl alacak? Amaç verimliliği arttırmakmış beyler böyle giderse verimliliği bırak zaten sapmış nesil dahada gerizekalı olacak, Dersden kaçacak, Belkide çalışacak çocuk sırf buyüzden illallah gelip çalışmadan soğuyacak.

    Panpalar ben çocukluğumu çok iyi hatırlayan bir panpanızım ve inanın ozaman eğitim sistemi çok güzeldi yine sıkıyordu fakat bukadarda değildi. Sabahçı, öğlenci olması çok mantıklıydı kimsenin canı sıkılmıyor sıkılsa bile ders bitiyor ve ders çalışacak adamlar oturup çalışabilecek zaman kazanıyordu.

    Eee şimdi çocuk eve gelecek 10 saat ders işlemiş bide açıp kitap defterden konumu tekrar edecek? Testmi çözecek? Beyler inanın küçük kardeşlerimize zülum beyler.

    Biz alıştık fakat bize bile zor geldi panpalar benden küçük kardeşim var bu haberi duyunca inanın Ben okumam böyle sistemmi olur Dedi ve daha 6.sınıfa gidiyor gerisini siz düşünün.

    Özet: Tam gün eğitim saçmalıkdır Bu verimliliği arttırmaz dahada azaltır iyi okumalar.
    ···
   tümünü göster