/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +18 -1
    ağladıktan sonra tekrar evine gitti sude. ot ot yine evin içinde gezinmeye başladım. sagopa kajmer'in çok fazla dini kullanmadığı bir zamandı. ya da kullanıyordu ama ben diğer şarkılarını dinliyordum. müzik öyle ya da böyle insanın durumunu özellikle olumsuz yönde etkiler. sago'nun beatleri ise hayattan nefret ettirecek düzeydeydi. özellikle yakın ve uzak şarkısının müziği hayattan soğumak için nedendi. akşama kadar bu tarz şarkıları dinledim. bir ara işin ucunu kaçırıp fado müziğini dinlemeye başladım. felaket acıtan bir müzik türüdür.

    akşam olduğunda kapı çaldı. kaçınılmaz sondu farkındaydım. kapıyı açtım. babam yanımda kendisinden en az 10 yaş küçük biriyle içeri girdi. hatta belki de daha fazla. ve çok güzeldi.

    içeri girdiler. babam anneme hayatı boyunca çekmediği muameleyi bu kadına çekiyordu. her ne kadar sövsem de kendisine hafiften hak veriyordum ona. gerçekten çok güzeldi. ama dürüst olmalıyım, babam da genelde kızlar için karizmatikti. mahallede kendisine aval aval bakan çok kişi vardı. ayrıca bakanlar sadece orta yaşlılar değil genç kızlardı. hiç çekmemiştim bu bine.

    babam dışarıdan yemek söylemişti. bir an kebap mı diye sevinmedim değil ama yemekler ortama uygun olması için daha hafif şeylerdi. maddi durumu iyiydi babamın. bizim demiyorum, onun iyiydi. bizim ne halde olduğumuzu pek giblemezdi.

    yemekte dik dik kadına bakıyordum. o ise babamla göz gözeydi. o masa da sadece aksesuardım. ya da işin resmiyet kazanması için basit bir prosedür. milattan önce yaşasaydım büyük ihtimalle crassus'un oğlu tiberius olurdum.
    ···
   tümünü göster