/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +15
    kalçalarını sıkmaya başladım. ardından pantolunun indirdim. ve iç çamaşırını çıkarıp yalamaya başladım. sude ile aynı apartmanda oturmuyor olsaydık büyük ihtimalle kimseyle birlikte olamazdım. bu benim şansımdı. sudenin ise şanssızlığıydı.

    yine daha istekli olması için vajinasını yalamaya başladım. daha önce birlikte olduğumuzda sesini çıkarmamaya dikkat ediyordu. ama bu sefer neredeyse bağıra bağıra inliyordu. ardından üzerindekileri çıkardım. bu sefer göğüslerini yalamaya başladım. ardından pantolunumu indirdim. kafasını zorla penisimin üzerine getirdim. ve yalamaya başladı. belki de kusuyordu içten içe. ama hiç durmadan yaladıkça yaladı. elbette bir ferre yıldızı edasında değildi yalaması. ama beni oldukça tahrik ediyordu. ardından içine girdim. ellerini omuzlarıma koyup tırnaklarıyla bastırdı. her içine girişimde daha sert oluyordu bastırması. bir an derimi koparacağını sandım. ardından arkasını döndürdüm. daha önce anal yoluyla yapmamıştık. önce parmağımı soktum. hızlı bir şekilde parmağımla git gel yaptım. daha sonra penisimi içine soktum. 5 dakika kadar içinde gidip geldikten sonra boşalmaya yakın yüzünü döndürdüm. hoşuna gittiği belliydi ama bunu saklamak ister gibiydi. göğüslerinin üzerine penisimi tutup boşaldım.

    sude üzerini giyip evden çıkarken kameranın olan herşeyi kaydettiğinden habersizdi. bense yaptığım iğrençlik için pişman olmak yerine ağzımda pis bir gülümsemeyle duvara bakıp sırıtıyordum.

    seda henüz eve gelmemişti. kamerayı alıp yatak odasında gizli bir yere yerleştirdim.

    akşam olduğunda seda eve yeni geliyordu. yemeği hazırladı. birkaç saate de babam geldi. yemeğimi yiyip onlardan önce kalktım. biraz sonra yatacaklarını biliyordum. onlardan önce yatak odasına girip kameranın tuşuna bastım. orada olanları izleyecektim. bu yüzden yarını iple çekmeye başladım.
    ···
   tümünü göster