/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +16 -2
    her ne kadar ona yardım etmek istesem de şimdilik bu mümkün değildi. biraz askıya almalıydım bu durumu.
    okuldan sonra içimde korkuyla karışık bir heyecanla eve gittim. kapıyı seda açtı. her zaman ki gibi gülümsüyordu. yemeğini hazırlıyorum, dedi. teşekkürler , dedim. yok olduğunu sandığım vicdanım yokluyordu beni. bu kadına yapmamalıydım diyordum. ama yine de yapıyordum. birinin beni öldürmesi en iyi seçenekti. ama beni öldüren kişi sahip olduğum pisliğin kendisine geçmesine boyun eğmeliydi. bir pisliği öldürmenin bedeli budur.

    yatak odasına girip kamerayı aldım. herhangi bir şüphenin olmaması için kamerayı odama koyup yemek yemek için mutfağa gittim. hızlı bir şekilde yemek yedikten sonra seda’ya teşekkür edip odama gittim. akşam ki görüntülerle aramda bir tuş mesafesi vardı. ardından dün geceden beri kayıtta olan kameranın benim için önemli olan yerlerini açtım.

    kamerada yaşananlara bakınca şaşkınlığım iki katına çıktı. babam seda’ya her yakınlaşmaya çalıştığında seda onu onu şakayla karışık olsa da kendinden uzaklaştırıyıordu. uzun süre böyle devam etti. ardından babam hafifçe sinirlenir gibi yapıp “ e hadi” dedi. seda ise bana biraz süre tanı lütfen, dedi. babam , peki madem öyle istiyorsan, dedikten sonra seda’yı yanağından öpüp uyudu. olanlardan anlaşılıyordu ki seda uzun süredir babamı bu şekilde uzaklaştırıyordu kendisinden. en azından yatakta. içten içe birlikte olmadıkları için sevinsem de bu olay seda’nın farklı biri olabileceği ihtimalini beraberinde getiriyordu. görüntülerin işime yaramayacağı belliydi. bu yüzden hepsini sildim. ve sude ile yaşadıklarımızın videosunu açıp izlemeye başladım. ereksiyon haline bile geçemedim izlerken. çünkü ortada pek güzel bir şey yoktu. okunurken erekte edebilirdi belki ama seyredildiğinde iğrençlikten fazlası değildi.
    ···
   tümünü göster