1. 1.
    +5 -1
    sizlerede aynısını yapmanızı tavsiye ederim. şöyle ki;

    1.inci sözlük eskiden sisteme karşıydı şimdi ise züt kılı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve sözlük yazarlarınıda aynı şekilde züt kılı yapmak adına yollar arıyorlar.

    2.hükümeti eleştirici yazılan herhangi yazıda site kullanım haklarını bezede ayan beyan belirttikleri üzere hükümete tek elden devrediyor kendi yazarlarını gammazlıyor.

    3.hepinizin bildigi üzere sözlükte kültürel sohbet haricinde insanı zayıflatan, araştırmaya yöneltmeyen düşündürmeyen bütün başlıklar trend yapılıyor ve sözlük tamda ergenlere hitap eden bir yer haline geliyor.

    en önemli üç maddeyi saydım arkadaşlar ancak şu yazacaklarım hala bir umudu olan ve aydınlıga erişmek isteyen gençlere hitabendir.

    gençler;

    burada herhangi bir konuda bilgi sahibi olmanız mümkün degil. burada olanlar sizi daha beter bir şekilde içinize kapandıracak ve sosyalleşen gelişen kültürelleşen dünyadan geri kalacaksınız. burası sizin hapishaneniz ve buradan çıkmanız sizin elinizde. illaki heryerde oldugu gibi burada da gayet kültürlü insanlar vardır ancak onlarla iletişim kurabilmeniz için sizinde bilgi sahibi olmanız gerekli. yani demem o ki illa bir sözlük arıyorsanız burası en son seçeneginiz olmalıdır.

    KAMU OYUNA DUYURULUR.

    EDiT:YORUMLARA BAKARSANIZ NE DEMEK iSTEDiGiMi DAHA iYi ANLARSINIZ
    ···
   tümünü göster