/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +3
    tamam kardeşim yol yaptı. dogal gaz verdi ekmek verdi aş verdi.

    rus uçagı düşürüllürken ahmet davutoglu çıkıp emri ben verdim dedi ve ardından erdogan rusyaya gider yapmadı mı. sıkınşınca davutoglunu görevden alıp binaliyi getirerek rusyaya yanaşmadı mı.en son uçagı cemaat düşürdü dediler sanki biz çomarız inancaz. olan türkün itibarına oldu.en başından yapacaktın sen stratejini böyle döneklik olmaz.

    israil içinde aynı şey geçerli. israile açılan bütün davalar geri çekilmedi mi.hani o kadar müslümanın hakkını savunuyordun ne oldu. işin gücün gaz almak senin. siyasi duruşu olan insanlar olsanız sizde eleştirel yaklaşırdınız ki ben oyunu akpye veren birisiydim.

    g.dogu ve d.anadoluda bizzat yaşadıgım biri olarak söylüyorum o kadar teröriste imtiyaz tanındı ellerini kollarını sallayarak sokaklarda dolaştılar hiç mi içiniz sızlamıyor lan o kadar şehit için.bak abim yaralandı bir senedir gazilik verilmedi ama ayagına çivi batan adama 19 bin lira tazminat + gazilik verildi. ankara garında ölen teröristler şehit statüsüne alındı.

    bu parti ne dindarlara kötülük etti ne solculara.bu parti milliyetçi türkçülere etti ne ettiyse. bugün solcular adam gibi muhalefet yapamıyorsa bu yüzdendir. ancak sagcılar yapamıyorsa o liderlerinin vasıfsızlıgıdır.

    TÜRK UYAN
    ···
   tümünü göster