/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +14 -1
    artık ciddi ciddi canımı sıkan durum.

    (bu kısımdan sınrasını trend olur rez, tutmaz rez, tutar rez gibi şeyler diyecek mallar okumasın.her gibime prim trend çabası diyorsunuz amk. bırakın başlığımı trend olmasın atmayın şuku yazmayın başlığa. illa birileri okuyacak bir gün bu uzun başlığı. şimdi sizler dağılın sayın ergen kardeşlerim.)

    20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve artık olacağınıda sanmıyorum.

    lise sonda bi kızla bi kaç ay takıldık.ben 12. sınıftım o 11. sınıftı. tanışmamız ygs de okuldaki en iyi dereceyi yaptığımdan sonra olmuştu zaten. elini bir defa tuttum ondada gönülsüzdü.bir defada seni seviyorum dedim o bana hiç demedi. sonra ben okulu bitirince ayrıldı. beni sevmiyormuş, işte moralim bozulmasın falan diye lys ye kadar öyle davranmış falan filan.
    sonra ben hukuk kazanınca geri köpekler gibi yalvardı 1.5 sene boyunca ama iş işten geçti bir defa.

    üniversite birinci sınıfta bi kızı gördüm ilk hafta ve tutuldum.zar zor bir kaç ay sonra tanışabildim. tanıştktan kısa süre sonra açıldım ve hayır dedi tabiki. saygı duyarım kararına dedim.
    ikinci sınıfa geçtik.
    ben ikinci sınıfta başka bi kızdan hoşlanmaya başladım. belkide birinci sınıfata reddeden kızı unutmak içindi bilemiyorum.ama sorun şu ki bırak açılmayı tanışma evresinde gibtir edildim resmen.

    tabi birinci sınıfta açıldığım kızla hiç konuşmuyoruz. faceden bunu ekledim. sonra dedim neden geçen yıl reddettin. böyle şeyler istemiyorum hayatımda hiç olmadı falan dedi. tamam saygı duyarım dedim ve kapattım gene konuyu.
    2 ay sonra mesaj attı. artık hayatımda biri var ve bunu bilmen gerekiyor. bana karşı hislerin varsa artık olmasın dedi. ikinci sınıfın sonundaydı bu olay.
    2 ay sonra sevgilisi ile instagrama foto attı. sonra kaldırdı. bilmiyorum ne olduysa artık.

    Buraya kadarki 3 kızda emin olun ki aşırı güzel falan değildi.
    hatta lisedeki kızın fotosunu bir arkadaşıma, üniversite birinci sınıfata sevdiğim kızın fotosunu başka bir arkadaşıma attım ikisinede çirkin diye cevaplar geldi.
    yani tip olarak geçer not alabileceğimi düşündüğüm kızlardı bunlar ama olmadı işte. muhtemelen tanışma evresinde gibtir yediğim kızda aynı şekilde güzel değildi.

    yani davul dengi dengine kuralına oynadım gene bişey olmadı.

    şuan üniversite 3. sınıfım. bakın hiç bi kızla muhabbet kuramıyorum amk.
    facebook, intagram twitter vs de yok benim. yani tam asosyalim.e tipsiz olduğum için gelip kimsede benimle tanışmıyor öyle bekliyorum amk. yani belkide tipsiz değilim bazen saçımı yapınca falan yakışıklı hissediyom ama biliyorum ki kısa süreli bir his. aldığım3 redden sonra tipsiz olduğum kesin amk.

    kas da yaptım hiç bigibime yaramıyor, fakültede derece yapıyorum kimse farketmiyor, saçımı sakalımı yapıyorum kimse farketmiyor, yani bigün amfide zütüm de açsam farkedilmeyeceğim. çünkü tipsizim amk.

    ve şunu anladım ki bu hayatta tip herşey.yok paraymış, yok araba ev miş, yok kasmış, güzel giyinmeymiş, kitap okumak falanmış hepsi boş amk.
    ne tak yesekte olmayacak.ha olsa bile menfaat uğruna sevileceğiz biz tipsizler.ve bizi seven o kız ilk fırsatta yakışıklının altına yatacak. yani bize takacak boynuzu.

    evet şuan zengin değilim ama hukuk fakültesini 3. sınıfım. okul bitince belli bir maddi durumumda olacak. yani param.o zaman asla para için benimle olmak isteyen kişilerle olmayacağım.ha belkide kimse yine giblemez o ayrı. çünkü tipsizim çirkinim.

    şunu net olarak söyleyeyim ki bir sevgilim olmadan asla evlenmeyeceğim. misal anamın benim oğlu avukat deyip bulduğu kızla evlenmeyeceğim. beni sadece ben olduğum için sevecek biri,ve bende onu sadece o olduğu için seveceğim. yani aşk yaşamalıyız evlenmeden önce. çıkarsız ve saf olmalı. gerekirse benle simit bile yiyebilmeli mutlu mutlu...

    işte bunlar sadece hayallerim beyler. biliyorum hep çirkin ve yalnız kalacağım. artık çirkinliği ve yalnızlığı kabullendim. çirkin ve yalnız olmayanlar anlayamaz beni.

    el ele sevgilileri görüp iç geçirmeyenler, içinden ulan keşke benimde bir sevgilim olsaydı, tüm ömrüm onla geçseydi demeyenler beni anlayamaz, anlayamazsınız...

    aylar yıllar sonra bu başlığı okuyacak kardeşim eğer tipsizsen zorlama. kızlar hoşlandığını nasıl belli eder gibi, kızla tanışma, kızı etkileme, alfa erkek olma gibi taktikleride okuma sağda solda.kas yapmaya çalışma para ve zaman israf edersin, ne bileyim şık giyinme fazla cebine zarar, gece gündüz kitap okuyayım kültür kasayım deme vs vs.çünkü yakışıklı bir gülüşüyle seni geçecek.

    çünkü tipsiz ve çirkinsin.ne yaparsan yap bi gibime yaramayacak.
    gene gibtiri yiyeceksin. acı ama gerçek. kendimden biliyorum :(

    zaten google da hiç sevgilim olmayacak yazıp arattıysan tipsizliğin çirkinliğin ve yalnızlığında dibini görmüşsündür. artık daha fazla zorlama...
    git bi soğuk su iç. benden bu kadar...
    ···
   tümünü göster