/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +14 -2
    Selamın aleyküm beyler. Nerden nasıl başlıycağımı bilmiyorum bu gece aklıma düştü. Bi sigara yakıp yazmaya başlıycam. Yaşım henüz 8 falandı aklım eriyodu yani. Pokemon beyblade vs izlediğimiz dönemler. 2003-2004 yılları çocukluktan kurtulup ergenliğe yavaş yavaş emeklediğim dönemler...
    O zamanlar kardeşim yoktu tek başıma odam vardı birazda şımarık bi çocuktum. Herşey gündüzleri normaldi ama geceleri öyle değildi. Bilmiyorum anlatamıyorum kimseye neydi onlar kimdi ne istiyorlardı ne oldu da peşimi bıraktılar bilmiyorum. Size sallamasyon veya çocukça gelebilir ama o lanet şeyler beni çok korkutuyordu.
    Sabaha karşı uyanırdım sesleriyle. Koridorun kapısının açılmasını duyardım. Korkardım o an yorganın altına girerdim ama çözmezdi bu hiç bişeyi. Gelip yorganı başımdan kaldırırlardı. Cin diyemiycem hayalet falan da değil neydiler peki. Neye benzediklerini de anlatayım.

    (Biraz ilgi gelirse anlatıcam beyler alıntı falan değil yarımda bırakmam kısa zaten bikaç partta biter. Uykumdan çalıyosam buna deymesini istiyorum)
    ···
   tümünü göster