1. 1.
    0
    (bkz: #12032951)

    bu başlıkta durumu anlatmıştım. sonraki gelişmeleri anlatıyorum ;

    kızla mesaj tarfiği durdu. artık ilgisiz takılıyordum. bi akşam feysbukta okuldan bi kız arkadaşım bi fotorafıma bişiler yazdı. özeti allah karşına doğru kişiye çıkaracaktır dı. ondan sonra bizim hatun ben yanlış kişimiydim diye mesaj attı. bende ona hayır sen benim doğrumsun ve ben hala seni bekliyorum ama hala yanlış anlıyosun kendine iyi bak yazdım. bu da sinirlendi ve arkadaşlığını yine mi bitiriyosun ? sen bilirsin dedi.

    sonra telefon ettim. durumu anlattım. biraz sert davrandığını anladı ama özür dilemedi. sonra ben sen bile yanlış kişi olmadığını biliyosun gel artık dedim. bu sefer kızdı sen biz sadece arkadaşız ben sana bişi hissetmiyorum dedi. bende o zaman niye hiç kimseyi aramazken beni arıyosun ? niye sana meleğim , yarim dememe ses çıkarmıyosun ? niye sana yaklaşmama izin veriyosun ? niye msne girdğinde bana yazıyosun ? diye sordum. o da ben seni kendime yakın hissetiğim için ve kırılmaman için bişi demiyodum dedi. sonra eyvallah dedim kapattım telefonu.

    5 dakka sonra yine aradım. çünkü kendimi kaybetmiştim. lütfen bari arkadaşlığımız bitmesin dedim. söz veriyorum bundan sonra sana böyle gelmicem dedim. tamam dedi. aradan 2 saat geçti ulan ben napıyorum dedim kendi kendime. mesaj attım buna. artık benim yanında olmamam gerekiyor. arkadaşlığımız falanda bitsin dedim ama yine de seldıbını alırım dedim sonuçta okulda aynı arkadaş grubundayız ve önümüzde 3 yıl daha var dedim ama artık seni tamamen kaybettim dedim.

    aradan 1 ay geçti. ne aramak ne sormak. bu yazlıktan döndü. bi gün msndeyken selam verdi. ertesi gün bi iftar organize etmiş. bizim grup toplandık bi iftar yaptık ama buna hiç yaklaşmadım. çok soğuk davrandım. en yakın arkadaşı benimde iyi arkadaşım. hep onla konuştum. ertesi gün feyste beraber bi fotomuza yorum attı ama gayet ciddi takıldım yine bu baya bozuldu ve küçük bi tartışma oldu. mesaj attım msne girdi. msnde niye bana böyle davranıyosun. niye iftarda benle ilgilenmedin gülmedin diye sordu. aramızda *** vardı belki o yüzden dedim ve bana ben seninle gülmeyi eğlenmeyi şakalaşmayı tripleşmeyi bile özledim dedi.

    bizim üni pazartesi açılıyor ve ben çok üzgünüm. yemin ederim beyler yusuf güney, yalın, levent yüksel dinleyip ağlıyorum. o kadar çok seviyorumki onu anlatamam. 2 günde 1 ağlıyorum. incide geyik yapıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo. her gece ağlıyorum. napiyim beyler ? neler yapayım ?

    taşşak geçenler olacaktır eminim ama hiçbir yerde de buları yazamam. hepimiz biniz belki ama yine de birbirimize geliyoruz. bende yine size geldim yapcak bişeyim yok çünkü.
    ···
   tümünü göster