/i/Hayvanlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Bu entryde size bazı köpek ırkları hakkında bilgi vericem varsa sorularınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam.

    Öncelik sahibi olduğum ırk Rotweiller:
    Bu iri yarı kara çocuklar bakın özellikle çocuk diyorum çünki gerçekten çocuk gibiler. Kandan gelen asabi bi yapıya sahip olan bu ırk tek bir sahip tanır gerisine ölümüne gider. Ailesine aşırı düşkün aşk derecesinde bağlıdır. Kısa tüyleri, kendine has kokusunun çok hafif olması, çok yüksek enerjili bi köpek olmamasından dolayı evde bakılmaya müsait hayvanlardır. Fakat dominant bir sahip isterler yoksa kendileri alfa olur bu yüzden ilk defa köpek besleyen birine önermem. Irsi olarak kalça çıkığı problemi vardır o yüzden yavruluktan daha eklem destekleyici takviyeler gerekli ayrıca çok fazla yerler hazırlıklı olun

    Dogo argentino: Aslen Av köpeği olduğundan çok fazla enerjiktir ve enerjisini atması için uzun yürüyüşler ister. Albino bi ırk olduğu için besinlerine dikkat edilmesi gerekiyor yoksa çok başınız ağrır ve tedavileri gerçekten çok külfetli. Bu ırk çocuklarla ve insanlarla çok iyi anlaşır ama hayvanlarla arası iyi değildir ufaklıktan sosyalleştirmenizi öneririm ilerde başınızın ağrımaması için.

    ilgi olursa devam ederim diğer cinslerede.
    Arkadaşlar şunu unutmayın bi köpek sahiplendiğinizde evlat edinmiş olursunuz ve lütfen evlatlarınızı barınağa sokağa bırakmayın. Unutmayın onlar allahın sessiz kulları.
    Sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olurum diğer ırklarıda yazarım.
    ···
   tümünü göster