/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27
    selamün aleyküm beyler ben elinden bir iş gelmez beceriksiz herifin tekiyim. Lise boyunca sürekli evden para aldım yaz tatillerinde garsonluk yaptım falan neyse lise bitti peder bey parayı kesti. Sigara parası yok. Neyse ben iş aradım falan sanayi buldum bir tane.
    Gittim sağlık raporunu falan çıkardım gittim sanayiye bir girdim amk ağır sanayi baretler falan iş kıyafetleri başladık çalışmaya.
    Ulan kereste taşı, makineden çıkan saçları ambalajla falan uğraşıyoruz. Ustada tam huur çocuğu bana laf falan yapıyor. Önce alttan aldım beyler ekmek parası dedim.
    Ulan başlayalı 1 hafta oldu 10 tonluk demir saç malzemeyi bana verdi elektronik vinçle taşı dedi bu.
    Haydi bismillah deyip saçları yerden 1 metre kaldırmamla birlikte saçlar devrildi dıbına koyayım. Baktım bu huur evladı üstüme koşuyor senin beynini gibeyim diye. Bende kaçtım amk yarma gibi herif. Gözüme demir makası ilişti kenardan. Aldığım gibi bu makası huur evladının göğsüne fırlattım baktım bu salak yere düştü garip garip sesler çıkarıyor millet üstüme koşuyor falan. Beni zütürdüler insan kaynaklarına. Adam bir daha olmasın falan dedi. Bende çıkıyorum ulan ben dedim çünkü çıkmasam o usta beni demir makasıyla giberdi. 1 haftalık para + 1 mesai parası alıp çıktım aldığım parada 250 tl beyler.
    Liseli kardeşlerim ne yapın edin okuyun sürünmeyin böyle yerlerde.
    ···
   tümünü göster