/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +13
    yalnızken mc donalds a gitmek bile zor amk. nasıl bir dünya da yaşıyorum.

    saat 18.20 kapattım bilgisayarları, kitledim kapıları, bindim minibüse. Kitap almaya gidiyorum D&R'a gidiyorum gogol - ölü canlar alıcam, avm nin ön kapısında ineyim bi yemek yiyeyim dedim demez olaydım. Canım nasıl hamburger çekiyor (öğlen soner abiden az kuru az pilav, akşam hamburger dünyamı gibeyim) kekemeyiz ya dıbına kodumun yerinde insanlar acıyarak bakıyor. Dedim bi big mac (tabi 30 sn sürdü big mac'i söylemek) kola cips büyült dedim oda bi 30 sn sürdü. Sipariş çıkana kadar inci ye bakıyorum hep aynı başlıklar. Sözlük kendini tekrar ediyor çalıntı başlıklarla. gibmişim sözlüğü etrafı bir kestim kesmez olaydım bir tane yalnız biri olmaz mı dıbına kodumun memleketinde. Ya sevgilisi ya arkadaşları. Neyse geldi benim sipariş zar zor 2 ketçap 1 tuz istedim. Oturdum bi masaya, istediğim oldu ya dünya gibimde değil güzel güzel yiyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Kağıda yazmayı denesene amk.
      Bir de şu amk insanlarının verdiği şukuya falan da bakma sen, sadece onlardan değişik bir gidişatın var diye böyle ilgi gösteriyorlar amk.(kekemesin diye)
      Senin bunu kendini acındırmayı, sevdirmeyi gütmeyerek söylediğini biliyorum fakat bu amk toplumunun nefsi mi desem, kendisi mi desem bilmiyorum,hep kötüye zütüren bir yapısı var artık. gibtir et amk insanlarını, senin istemeden de olsa muhtaç olduğun o ilgi, konuşma,birlik (bende de var amk) yine senin görüşüne bağlı panpa. Arkadaşların ve zorluk çekmediğin bir hayatın olsa daha kötü olurdu, bunu ikimiz de biliyoruz amk. Düşünsene şuan yadırgadığın sürünün içine düştüğünü,bir arkadaşın veya aşırı rahatlığın olsa... Kötü bir hayatın yok ki amk,sen de benim şu söylediklerimdeki gibi düşünsen iyi konumuna getirebilirsin. Dünyada iyilik, arzu,dilekler bile bizim düşünüp geriye bakmamızla oluşuyor.
      ···
   tümünü göster