/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    bir kardeşiniz olarak unutamadıgım yerin dibine çekirdeğe kadar battıgım bir geçmiş anımı anlatıcam. Biraz uzun ama bizzat yaşadıgım beni uzun süre etkisinde bırakan bir olaydı.

    Beyler 2009da lise son sınıfta sabah herzamanki gibi evden çıkıp okula gittim, büfeden aldığım tek dal sigaramı afiyetle içtikten sonra dil anlatım sınavına girmek için okulun kapısına yöneldim.

    O sırada karnıma öyle bir ağrı girdiki sanki içerde kerimcan durmazı ünlü bir ferreci zenci abimiz çatır çatır gibiyor öyle böyle değil, ulan adım attıkça her an paçamdan tükürük köftesi gibi hafif nemli bir parça düşecek diye oldugum yerde kaldım. Dayanılacak gibi olmadıgını anlayınca giberim sınavını deyip en yakın camiye emekliyerek gidip patır patır sıçtım. sınav yalan oldu tabi rapor alırım deyip kendimi teselli edip gittim okula.

    Günler birbirini kovalarken bayan hocanın beni mazeretli sayıp başka bir sınıfta tekrar yazılı yapacagını söyledi bende iyi amk dersin birinden yırtarız diye sevindim. asıl olay burda başlıyordu beyler sevdigim gördükçe yaşadıkça beni kahreden kızın sınıfındaydı sınav.

    Sınıfa oturdum başka sınıf sonuçta kimseyi tanımıyorum elimide sıraya dayadım kızı izliyorum hiç bakmıyo tabi amk kızı ben hayallere dalıp duruyorum, hoca geldi kürsüsünün önüne oturttu sınıftakilere serbestsiniz dedi başladı beni yazılı yapmaya, önümüzde bir metre rahat var,bu amk karısı kagıtlara bişeyler yazıyor kafasını kaldırmıyor ,ceketimin cebinden küçük kagıda yazılı kopyayı cıkarmadım bile çıkarmadım huur çocugu sanki kagıt hala ordamı diye kontrol eder gibi iki parmagımla iç cebimden hafifce cektim .anasını gibiyim kagıdı ben tam tutamadım karı bi çekti kağıdı.. Amk karısı ne ara kalktın ne ara geldin hamleden önce karıyada bakmıştım halbuki ,bi anda çık dışarı dedi amk ulan daha başlayalı on dakka olmadı bir soru yapmıştım, bagırıyor ama nasıl ,kızlar arasında gülüşüyor bana bakıp ezik muamelesi yapıyor ben sevgi dolu gözlerle bakıyorum aglamaklı hiç tanımadığım bi sınıfın önünde tahtada amk, çık dışarı çık defol filan ananın amı diyorum içimden ama neye yarar sezercik gibi hissettim kendimi amk altı tane hoca sanki etrafımda daire çiziyor .

    Son cıkarken kıza bi defa baktım bu kadar sıçmışken kendimi biraz olsun rahatlatmak için son bi cümle söyledim.."yaptıgım o tek soruya puan verecekmisiniz hocam " defol demesiyle wc ye gidip cüzdanımın içinde ezilmiş olan son sigaramı pisuvarı izleyerek içmiştim.
    ···
   tümünü göster