/i/Tespit

  1. 1.
    -2
    Hulooooo Reizzzzz Gotunun Kilim onun Reizi Cumhur huloooo...

    Comarca basladim konusmama. simdi bu comarlar bu adamin Gercek Turk olduguna Dedesinin annesini ingilizlere gibilmekten kurtardigina Turkce degil suanda bu yaziyi ingilizce yazmami engelleyen. Bu adam ezani Turkce okuttu dinsiz diyip gezipte daha Ezanda ne dedigini bilmeyip vay amk Ezan okundu diyip namaz kiliyim derler. Din uzerinden prim yapmadigi icin dinsiz dendi bu koca yurekliye.

    Simdi siz tutturdunuz reizi Cumhur diye mal mal sokakta gezdiniz. Vay amk emir verdi hadi darbeyi bastiralim dediniz. eger bu gece kendinizi keserseniz cennete gidersiniz dese keser bu amk ozurlu spastikleri.Siz beyni yikanmis bir Turksunuz Turk Turk arap degil Turksunuz siz dunyada tek kalsaniz bile neslinizi devm ettirmeniz lazimken hadi islam devleti kuralim diyorsunuz. Siz Ataturkun Cizmeye basladigo bu yolda sapmadan devam etmeniz lazim. Beyniniz yikanmis amk beyniniz. Azicik bi acin interneti de okuyin lan okuyun utanmasaniz Arabca Yazalim dersiniz siz

    Sizin simdi ilimi bilimi teknolojiyi ilerletmeniz lazim 2023 de Turkiye bor cikaracak diyip cekilmeyin kosenize mal mal oturmayin. Vatana ne iyilik yapabilirim diye dusunun dusunun azicik tarafsiz olup dusunun..

    Hadi Eyvallah insallah Biraz Dusunursunuz...
    ···
   tümünü göster