/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    Başlıkta da gördüğünüz gibi. Lafım Türk insanın Anadolu'da doğup büyümüş kesimini genelleyerek çomar diyenleredir. Adam okumamıştır. Çomar dersiniz. Cahildir çomar dersiniz. Böyle değil. Çomar züt kıllarına verilen isim oluyor. Ama bunu "Anadolu insanı çomar yaa .ss" şeklinde yapmayın. Şimdi bana burada sen nerelisin lan, sanki Anadolu'yu görmüs diyenler olur. Ben Bodrumlu olmama rağmen Anadolu'nun her yerini gezmiş biriyim. Binlerce insan tanıdım ve onların iç dünyalarının, siyasi düşüncelerinin genel olarak vatanperver, Atatürkçü, dinlerini Allah'ın emrettiği şekilde yaşayanların olduğunu gördüm. Tabii ki Anadolu insanı olup da yobaz, Atatürk'e söven, dinci şerefsizler de var. Haa onlar benim gözümde Türk veya Anadolu insanı falan değil. Onlar sadece ve sadece Arap benim gözümde. Yani çomar. Ama gerçek Anadolu insanı vatanseverdir ve bu vatanı kurtaran Atatürk'e saygı ve hürmet gösterir. Atatürk'e dua eder. Amma velakin, baştakilerin din kisvesi altında insanları kandırdığını unutmayalım. Bu insanlar din tarafından inandırılıyor. Türklük şuurları yok ettirilmek isteniyor. Ancak evelallah biz Türklerin inancı tam, vatanseverliği tam, Atatürkçülüğü tamdır. Diğerleri çomardır. Araptır.

    Şunu da unutmayalım... Ulu Önder, Tek Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK Kurtuluş Savaşımızı Anadoludan başlatmıştı. Çünkü o yörenin gerçek insanlarının Türklük şuuru olduğunu biliyordu.

    Özet:Gerçek Anadolu insanı çomar değildir. Atatürk'e bağlı, dinci değil dindar insanlardır. Diğerleri züt kılıdır, Araptır kısacası çomardır.
    ···
   tümünü göster