/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 476.
    +38
    Neyse okul durumunu geçiyorum fazla uzatmaya gerek yok o durumları. Takdir i 4 puan ortalamayla kaçırdım hocalar beni severdi ama 4 puan biraz fazla olduğu için puan dilenmeye pek fazla gerek duymadım.

    Okulun tam bitiş akşamı Cuma günü akşam çıktık yola aslında amcam sabah çıkmamızı istedi ancak hava soğuk Bolu da buzlanma daha çok olur diye saat 8 gibi çıktık. Araba kar lastiği olduğu için fazla hızlı gidemiyorduk 130 u geçince titremeye başlıyordu yani bastığın gazı resmen yemiyordu japon malı.

    Fazla trafik yoktu hoş bir yolculuktu Ilgaza her yaklaştığımızda heyecanlanıyordum resmen. Sapanca da bilen bilir SaSa diye bir tesis var orada durduk az dinlendik.

    Bolu ya geldiğimizde trafik vardı ip gibi resmen trafiğin çoğunluğunun istikamet Ankara olduğu için biz Kaynaşlıdan Gerede ye bağlanıp trafikten kurtulmuştuk.

    Ulan rahat 30 tır sollamıştık belkide. Gerede yi bilen bilir çift şerit önceden bir de tek şeritti ölüm gibi yol kısacası. Ilgaza vardık saat 4 gibi bizim köy merkeze yaklaşık 10km.

    Hayatımda geçirdiğim en iyi yolculuktu diyebilirim size beyler. Gider gitmez arabayı yerine koyduk dedem çıktı dışarı sarılıp öptüm elini baya özlemişim onları da.Çıktım üst kata girdim yatağa babaannem geleceğimizi öğrenir öğrenmez oda daki sobayıda yakmış yataklarıda açmış.

    9-10 gibi kuş cıvıltılarıyla uyandım. Birde insan temiz havayı görünce ister istemez hayvan gibi yemek tıkınası geliyor. Uzun süreden sonra ilk kez o kadar güzel kahvaltı yaptım.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa bekliyorum yaz iyi gidiyo
      ···
   tümünü göster