/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 601.
    +41
    Güzelce giyindim, ablam gelmeden 3-4 gün önce ümraniyeye zütürüp şekil şukul kışlık üst baş almıştı bana. Tabi karşındaki kız olunca onun beğenip beğenmemesi daha önemli bu yüzden ablamın lafına uyarak aldım birşeyler.ilk kez o kadar uzun alış veriş yaptım belkide.Çünkü normalde ben giysi için Ümraniye ye gittiğim zaman oradan çıkmam maksimum 45 dk yı geçmezdi genellikle.

    Kuzenimin o mükemmel parfümünü sıkıp dişlerimi fırçaladım aşağıdan ses geldi "hazır mısın lan gavat Faruk" dedem var ya bunu duysa istersen çocuğun olsun seni azarlar.Çok matrak bir herif olduğu için ilk görüşme stresi bile bırakmadı bende.

    3 buçuk gibi çıktık evden. Köy merkeze yaklaşık 10 km uzaklıkta.Bu beni çay bahçesine bırakıp Ilgaz daki amcamın yeni aldığı eve gidecekti. Apatmanın aidatlarını yöneticiye verip hemde fatura işlerini halledecekti.

    Yaklaşık 1 saat Ilgaz da dolaştıktan sonra bu beni çay bahçesine bıraktı.Çay bahçesi kızın oturduğu yere biraz uzak, yakınları falan görürse ayıp olur diye özellikle orayı seçtik.

    Ulan masada oturuyorum ama nasıl titriyorum anlatamam. Yılmazı aradım o da geldi sağolsun uzun süre görmemiştim çocuğu özlemişim. Oturduk sakinleştirdi bu biraz beni.Tam sohbet ederken çay bahçesinin merdivenlerden ses duydum kız köşeyi dönerken kalp krizi geçiricem kesin dedim o derece tatlı birşey.

    Yanında da bunu sorduğum Sema diye bir kız var onu getirmiş. Sonuçta iyi arkadaşlarmış.

    Kızı tarif edeyim maks 1.73 boyunda kilosuz kumrallar kraliçesi bir kız.

    Dedim "Allah'ım bu kız bana nasıl gönül koydu" geldiler oturdular masaya hoşgeldin beş gittin muhabbetinden sonra çay içerek konuşmaya başladık.

    Kızın gözleri gülüyodu lan resmen o anı varya ben anlatamam size beyler...
    ···
   tümünü göster