/i/Tespit

  1. 1.
    +310 -30
    göre sınıflandırmayın amk! Beyler kendim bir sosyal deney yaptım. Ben okula 2 minibüs aracılığıyla giden bir kardeşinizim ve yolculuk boyunca çeşitli gözlemler yapabiliyorum. Neyse hikayeye geçelim.

    Ben Allah'a şükür yakışıklı bir kardeşinizim ve bunu kullanarak bir deney yapayım dedim. Ben sabah kalktığımda dayak yemiş gibi oluyor saçlarım ve özürlüye benziyorum.

    Her neyse bir gün saçımı yıkamadan çıktım ve biraz kirli mavi tişörtümü ve rengi solmuş lacivert pantolonumu giydim ve çıktım yola. ilk minibüse bir kaç kız girdi ve yanıma oturmaya tenezzül bile etmedi. Yanıma bir amca oturdu o da sırtı dönük bir şekilde. ikincide de yanım boş kaldı. Yani deney meyvelerini vermişti ben onların gözünde değersiz bir şeydim.

    2. gün ise beyler saçımı güzelce taradım kendime aşık olmuştum amk. Sonra yeşil çizgili jilet gibi yakalı tişörtümü ve siyah bir pantolon giydim. Bindim minibüse yine benim gibi öğrenciler bindi aralarında kızlar da vardı. Yanıma oturdu birisi bacaklarını falan rahatça değdiriyordu huur. 2 kız da bana bakarak gülüşüp bir şey konuşuyordu. 2. minibüste de yanıma 23-24 yaşlarında bir bayan oturdu çantasını falan yanıma koydu o da gayet rahattı bu arada bacakları süperdi lan ona 1 posta attım. Yani benim yanımda gayet rahattılar.

    Son olarak siz siz olun dış görünüle aldanmayın beyler toplumun durumu bu marka giyinen efendi oluyor.
    ···
   tümünü göster