/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +19 -3
    Konya'elit bir kesimin de oturuyorum kirası biraz ucuz olduğu için orada ev tuttuk. Stadın yanında zaten konyada yaşayan bilir çok güzel kızlar vardır geceleri çıksan bir sürü kız görme olasılığın istanbul da yürür iken ölme olasılığından fazladır. Canım sıkıldı bi zafer yapayım dedim. Arada bir kız kesmeye giderim malum dersler gibti belamızı.
    Oturdum saatin oradaki banka yaktım sigaramı evde açık olan metin2 pazarını düşünüyorum bir yandanda kızlara bakıyorum ama pekte hoşnut değilim egosu sinema tavanı kadar olan başörtülü kızlar falan geçiyor.Tam dedimki bari geldin bi künefe ye o sırada bi kız yaklaştı yanıma oturdu.
    Kız: K Ben: Seko

    K: Merhaba
    Seko:Merhaba(içimden aha ben bunu giberim kesin diyorum)
    Kızı görseniz afet dersem ayıp etmiş olurum sarı saçlı hafif orta boylu orta kilolu skinny diyeceğimiz türden birde kafasında obey şapkası birde yırtık dar kot offf. beni benden aldı neyse

    K:isminiz nedir acaba
    Seko:Sekodeayikirlar
    K:Bende şeyma memnun oldum

    Bir yandan farkettim kız sigaramı kesiyo dediki bir tanede bana verebilrimisiniz tamam dedim çıkarttım "Lark ımı" (keşke parlament alsaydım diyorum içimden)

    Sonra neyse ben kaçayım dedi bende nereye gidiyosun konuşuyoduk işte ne güzel dedi gidiyim gidiyim dedi tamam dedim

    Uzaklaştı bende izliyorum birinin yanına gitti 5 6 metre uzaklıkta sigarayı aldı keko nun birine verdi tabi ben çıldırıyorum dıbına koduklarım birde gülüyolar hafiften duyar gibiyim ahahah nasıl keriz yerine koyduk der gibi bir halleri var.

    Sonra sigarayi birlikte döndüler benim karşımda dıbına koduğumun kezbanını ben gibmeyi dişünürken keko dudaktan dudağa sigara dönüyo

    neyse diyeceğim şu ki kızlara güven olmaz ve sizden sigara isterlerse vermeyin
    ···
   tümünü göster