/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9 -1
    Bugün sabah hacet gidermek icin klozete oturdum. Catur cutur isimi hallettikten sonra taharetlendim ve peceteyle mabadimi kuruladim. Ama bir gariplik vardi. zütümde yangin vardi sanki.

    Bakinca farkettim ki pecete mentollüymüs. zütüm de cehennem gibi yaniyor. El mahkum dusa girmek zorunda kaldim. Neyse kuvete soguk suyu doldurdum oturdum icine. Adeta cosssss diye bir ses geldi ve sudan dumanlar cikti amk. Neyse biraz da keyif yapayim diye suya sampuan doktum.

    Suyu köpürttukten sonra aci gercekle karsilastim. Meger sampuan head&shouldersin nanelisiymis. Evde baska sampuan da yok. zütüm adeta bir volkan gibiydi. Dustan ciktim yataktayim ama hala yangin devam ediyor. Cirilciplak bi elim belimde bir elim zütümde yatiyorum . Hayir orda ölsem cenaze namazimi kilmazlar o halde. Nasil aciklayacaksin aminakoyim.

    Zaman gectikce aci katlandi yatak alev alir gibi oldu ben de dolaba gidip buz aldim . En son buzlu su yaptim da icine oturdum. Anca oyle gecti. Bu olaydan sonra da naneye tövbe ettim beyler. Ferahlik. anlayisim degisti aminakoyim. Insanin zütü degerliymis.
    ···
   tümünü göster