/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +9
    beyler coook uzun zamandır sevdiğim kıza bu gün sevediğimi söyledim.. sonrasında mi ne oldu..

    herseyi bosverin sıfırdan anlatıyım beyler.. yıl 2012 ben pamukkale üniversitesi turizm bölümünde ikinci öğretim okuyan bi üniversiteliyim.. bi süre sonra canm sıkıldı bi iş bakayım calışıp zaman öldüreyim hem para kazanırım diyip bi iş buldum. gittim görüştüm işe alındım falan..

    aradan bi kac ay gectikten sonra eleman ihtiyacı doğdu bu kız geldi.. ben pas vermiyo gibi yapıyordum.. kim sorsa gibtir lan diyip geciyodum kendime bile acıklayamıyodum.. gel zaman git zaman üniye basladı kız. işten ayrıldı ama yazın tekrar geleceğini biliyordum. yaz oldu tekrar aynı durum. bir türlü acılamadım.

    ne mi oldu hic bi yarak olmadı.. platonik olarak devam ettim. bi türlü söyliyemiyodum.. ne yapacaktım ki. takip edip duruyuyodum arada yazıyodum. yaz sonu isten ayrılmak zorunda kalmıstım. sonrası ise tamamen hüzün.. kış sezonunda kız hafta sonları calısmaya baslamıs ben ise orada değildim. resmen deliriyodum ne yapsam diye içim içime sığmıyo bi yandan da para sorunlarım vardı... yine bi gib yapamadık tabi bizim bmw miz yok ki.. hep ezik olarak büyütüldük sen yapamazsın sen edemezsinden dolayı.. ama söylemeden edemiyecektim kafayı yicek gibi oluyodum..

    aradan bi sene geçti hala para sıkıntıları devam ediyor.. bütün işlerimi bıraktım sonra köye döndüm takılayım biraz diye.. 2 hafta sonra beni eski müdür arayıp gel calıs dedi. kızında orda calıstığını biliyodum.. tamm diyip basladım aradan bi sene gecti amk bisi diyemedim yine... ee sonra mı ne oldu taki bu güne kadar bugün söyledim yine hüzünlü son...

    özet: bizden bi gibim olmaz kızlara sevdiğinizi söylemeyin
    ···
   tümünü göster