/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    OLAY ŞÖYLE BEYLER :
    BILDIGINIZ UZERE INCI SOZLUK SON ZAMANLARDA COK DURGUNLASTI ESKI HAVASI YOK BIZDE BUNUN ONUNE GECIP ESKI YAZARLARIMIZI VE ESKI HAVAMIZI GERI KAZANMAK ICIN HEMDE EKSI VS GIBI SOZLUKLERI gibIP ATMAK ICIN HABERLERE KONU OLABILMEK ICIN ;
    Inci sözlüğün en uzun soluklu en mukemmel en efsane (vs) hikayesinin filmini cekebiliriz neden olmasinki bir dusunsenize bir film bir sozlukden cikiyor cok ses getirmezmi ilk olmazmi bu. eski yazarlar geri geliyor herkes inciden korkuyor inci alim kapaniyor salak anancilar atiliyor falan vs vs.

    Tabi bunu yapabilmek icin once SiRKANIMIZA sonrada gerekli yerlere basvurmaliyiz (bir dusunun : iNCĮ PRODUCTION SUNAR... ) bunu yapabilmek icin gerekli yerlere duyurabilmek icin oncelikle sizlerden cok buyuk bir yardim bekliyorum ayni sekilde modlardan bakin bu fikir degerlendirilirse cok mukemmel bisey olur . eksi veya diger hicbir seyle kiyaslanamayiz bile. Tabi bu olay gerceklesirse oncelikle bunu sirkan yagli kafamiz bunu gerceklestirmesi tek basina zor biz destek olucaz gerekirse bagis yapicaz gerekirse sponsorlara basvurucaz onlarda istemezmi bir sozluk dunyada ilk defa film yapiyor.

    TABi bu olayin gerceklesmesi icin oncelikle hikayenin secilmesi lazım. hikayeyi secmek icin bu basligin altina inci sozlukde okudugunuz en uzun soluklu en mukemmel guzel hikaye veya entry leri yaziyorsunuz linkini de yaziyorsunuz sonra yorumlara bakiyorsunuz eger sizin hikayeniz yorumlarda varsa sadece sukuluyorsunuz o yorumu basligin populer kismindan bakicam ve sizin istediginiz varsa sadece sukuluyorsunuz isterseniz onerilerinizi beklerim seve seve.

    TARIH YAZILIYOR OLABILIRMI EGER BU OLAY GERÇEKLEŞiRSE BUNUN FiTiLiNi ATESLEMEK BENIM ICIN BIR ZEVV OLACAK

    ZAMAN ZAMAN BURAYA EN POPULERLERI YAZICAM AMA BASLIGI YUKARI CIRAKIR
    ···
   tümünü göster